Hvordan konfigurerer jeg Microsoft Outlook til Centurytel-e-mail?

CenturyLink har hovedkontor i Monroe, Louisiana, og er en udbyder af "bredbånds-, underholdnings- og taletjenester over sine avancerede kommunikationsnet til forbrugere og virksomheder i 33 stater." Siden virksomheden fusionerede med CenturyTel, tilbyder CenturyLink nu support til CenturyTel-kunder. Hvis du har en CenturyTel-e-mail-konto, kan du konfigurere din konto med et e-mail-klientprogram, da din udbyder understøtter denne funktion. Outlook 2007 er et e-mail-klientprogram, du kan bruge med din konto.

Trin 1

Start Outlook 2007, klik på "Værktøjer" og vælg derefter "Kontoindstillinger."

Trin 2

Vælg knappen "Ny" under fanen "E-mail".

Trin 3

Kontroller "Konfigurer kontoindstillinger eller yderligere servertyper manuelt" i vinduet "Tilføj ny e-mail-konto", og klik derefter på "Næste".

Trin 4

Vælg alternativknappen "Internet-e-mail", og tryk derefter på "Næste".

Trin 5

Indtast dit navn såvel som din Centurytel-e-mail-adresse i henholdsvis "Dit navn" og "E-mail-adresse".

Trin 6

Vælg "POP3" under menuen "Kontotype", og indtast derefter dine udgående og indgående mailserveroplysninger, som varierer afhængigt af din placering.

Hvis du bor i AR, CO, LA, MO, MS, TN eller TX, skal du skrive "mail.so.centurytel.net" i boksene "Server for indgående post" og "Server for udgående post (SMTP)".

De, der bor i MI eller OH, skal indtaste "mail.gl.centurytel.net"

Hvis du bor i WI, skal du bruge “mail.mw.centurytel.net”

For dem i MT, WA eller OR skal du indtaste "mail.nw.centurytel.net."

Trin 7

Indtast din fulde Centurytel-e-mail-adresse og adgangskode, som er store og små bogstaver, i felterne "Brugernavn" og "Adgangskode", og sørg for at markere "Husk adgangskode".

Trin 8

Klik på "Flere indstillinger", vælg fanen "Udgående server" og marker derefter "Min udgående server kræver godkendelse."

Trin 9

Vælg alternativknappen "Log på med", og indtast derefter din e-mail-adresse og adgangskode i de angivne felter, og sørg for at vælge "Husk adgangskode", hvis du ikke ønsker, at Outlook 2007 gentagne gange skal bede dig om din adgangskode.

Vælg "OK", tryk "Næste" og vælg derefter "Udfør".