Sådan opsættes Bluetooth på en T61

Nogle modeller af Lenovo T61-bærbare computere leveres med en indbygget Bluetooth-adapter, som du kan bruge til at oprette en trådløs forbindelse fra den bærbare computer til mobiltelefoner, tastaturer, mus, højttalere og andre Bluetooth-enheder. Tilslutning af en Bluetooth-enhed kaldes "parring", og den styres via kontrolpanelet "Tilføj en enhed" i Windows. Sådan konfigureres dine Bluetooth-enheder på din T61.

Trin 1

Sæt den Bluetooth-enhed, du vil oprette på din T61, i "discovery" -tilstand. Denne proces er forskellig afhængigt af enheden, men skal beskrives detaljeret i enhedens brugervejledning.

Trin 2

Åbn "Kontrolpanel" i menuen "Start", og klik på linket "Tilføj en enhed" i afsnittet "Hardware". Windows søger derefter efter Bluetooth og andre netværksenheder, som den kan oprette forbindelse til.

Trin 3

Vælg din Bluetooth-enhed fra listen, og klik på "Næste".

Indtast adgangskoden, der vises på din computer, i Bluetooth-enheden. Alternativt kan du blive bedt om at indtaste enhedens adgangskode til din computer. Smarttelefoner og andre lignende enheder bruger generelt den første mulighed; headsets, højttalere og andre mindre komplicerede enheder bruger normalt det andet. Når du har indtastet adgangskoden i den relevante enhed, opretter Windows en forbindelse til enheden.