Sådan spiller du gratis kabale uden download

Windows 8 medførte mange ændringer i Microsofts flagskibsoperativsystem, og en af ​​dem var beslutningen om at udelade Solitaire fra den række af software, der fulgte med programmet. Solitaire er ikke helt utilgængelig til Windows 8; det kan stadig downloades fra Windows Store som en app. Men hvis du leder efter et download-gratis kabale-spil, er der masser af muligheder online.

AARP kabale

Den amerikanske sammenslutning af pensionister er ikke, hvor du forventer at finde spil online, men deres hjemmeside er faktisk vært for et gratis kabale-spil. AARP tilbyder flere versioner af det klassiske kortspil, herunder Klondike, Spider, Free Cell og Pyramid, samt et par solitaire-spil som Hollywood og Surf solitaire. Nogle spil kræver et AARP online-medlemskab for at kunne spille, men mange kan spilles uden medlemskab.

World of Solitaire

Som forventet fra navnet tilbyder World of Solitaire et bredt udvalg af patiens-spil; der er over 50 helt. Dens grænseflade er bemærkelsesværdigt enkel og ligner den gamle Windows-patiens til en vis grad, med spilletyper valgt i menuen, efter at et aktivt spil allerede er blevet behandlet. World of Solitaire bruger ikke Flash, så det er et godt valg for browsere med begrænset Flash-kapacitet.

Games.com Solitaire

Games.com er vært for en bred vifte af spil generelt, men er også vært for en bred vifte af patiens-spil. Games.com's valg tilbyder en række spiltyper som Klondike, Spider og Free Cell. Det er også vært for nogle kabale-spil som Casino-kabale og andre spil, der fungerer Solitaire i deres lineup som "Vegas World."