iPhone 4 + Verizon

Åh rygter, der aldrig dør: iPhone kommer til Verizon. Dette har været spekuleret i årevis, men nu virker partnerskabet mellem Apple og Verizon næsten sikkert, i det mindste ifølge en rapport fra Bloomberg. Citerer to anonyme kilder, hævder Bloomberg at iPhone 4 vil være tilgængelig på Verizon-netværket, der starter i januar 2011.

Hvis iPhone 4 blev tilgængelig på Verizon, kunne det producere et betydeligt salgsforøgelse for Apple. AppleInsider citerer en analytiker, der siger, at bare at have iPhone tilgængelig på Verizon kunne sælge yderligere 12 millioner iPhones om året, hvilket bestemt ikke ville hjælpe de nuværende iPhone 4-tilgængelighedsproblemer, men det ville være en meget imponerende oplevelse, at Apple solgte 11 millioner iPhone's sidste år på AT & T alene. At have iPhone på Verizon ville også afhjælpe nogle af de netværksbelastninger, AT & T har at gøre med som et resultat af iPhone's popularitet.

Jeg vil fortsætte med at behandle dette som rygter, fordi det er blevet talt om så mange gange i fortiden, men formentlig denne gang er det sandt ... vi ses i januar!