Sådan styrkes et AT & T-signal

AT&T er et stort teleselskab, der tilbyder en række mobiltelefoner. Selvom AT&T har et stort trådløst netværk, kan abonnenter stadig opleve signal mistet fra tid til anden. Det tabte signal fra dit mobiltelefon kan bidrage til flere faktorer uden for AT & T's kontrol. Der er dog måder, du kan booste signalet på din AT & T-mobiltelefon.

Trin 1

Oplad batteriet i din mobiltelefon for at øge dit signal. Et svagt telefonbatteri kan muligvis forbinde et opkald eller sende en sms, men det er muligvis ikke stærkt nok til at finde et godt signal.

Trin 2

Flyt til et åbent område uden forhindringer som store bygninger. Hvis du er inde, skal du sidde i nærheden af ​​et vindue eller flytte til en højere etage. Jo tættere du er på en forhindring eller underjordisk, jo dårligere bliver dit mobiltelefonsignal.

Trin 3

Aktivér Wi-Fi-funktionen på din mobiltelefon (hvis relevant) for at øge dit AT & T-signal. Wi-Fi giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et pålideligt trådløst internetsignal, som du kan bruge til at foretage opkald, modtage data og surfe på nettet.

Trin 4

Køb en antenne booster og installer den på din mobiltelefon. Antenne boostere fungerer ved at forstærke dit svindende signal, hvilket øger dets output.

Sørg for, at din telefons antenne er rejst og ikke er dækket af et telefonhylster eller din hånd. Dækning af din mobiltelefonantenne begrænser dit mobiltelefonsignal og kan få dig til at strejfe uden for AT & T-netværket.