Sådan gendannes slettede filer fra en Sony IC-optager

Sony IC Recorder er en digital stemmeoptager. Med denne enhed kan du optage samtaler, interviews og foredrag. Dette gør den ideel til journalister og studerende. Når du sletter filer fra denne enhed, kan du gendanne dem ved at forbinde enheden til en computer med et filgendannelsesprogram installeret. Der er tre gratis filgendannelsesprogrammer, der gendanner dine slettede Sony IC Recorder-filer.

Trin 1

Gendan slettede Sony IC Recorder-filer ved hjælp af Easeus Slettet File Recovery Free Edition 5.0.1. Vælg Sony IC-optager og scan den. Se gennem listen over gendannelige filer for de slettede filer, du ønsker. Klik på filen og klik på "Gendan."

Trin 2

Træk slettede Sony IC Recorder-filer fra sletning med Recuva. I rullemenuen øverst skal du vælge IC-optager. Find den fil, du har brug for, på listen, der er genereret nedenfor, klik på afkrydsningsfeltet og tryk på "Gendan".

Installer Tokiwa DataRecovery for at gendanne slettede IC-optagerfiler. Vælg optager fra "drevvalg værktøj." Klik på afkrydsningsfeltet ud for de filer, du ønsker, og klik på "Gendannelse".