Synkroniser et trådløst Bluetooth-tastatur med Apple TV

Du kan nu synkronisere et Bluetooth-tastatur med Apple TV og bruge det til at navigere og søge på enheden. Denne dejlige lille bonusfunktion kom sammen med iOS 6.1-opdateringen, selv om den er teknisk mærket til Apple TV som 5.2-opdatering, men uanset versions- og navngivningskonventionen er det en værdsat funktion og endelig bringer Apple TV'et i overensstemmelse med iPhone, iPod touch, og iPad til understøttelse af trådløse tastaturer. Det kommer ikke til at fungere som en arbejdsstation (alligevel mindst), men det giver en anden måde at navigere på Apple TV.

Som vi nævnte, skal du bruge den nyeste Apple TV-systemsoftware installeret til at synkronisere tastaturer. Hvis du aldrig har gjort det før, er det ikke kompliceret.

Opdatering til det nyeste Apple TV OS

Opdatering af Apple TV sker enten ved at forbinde det fysisk med iTunes, downloade IPSW og manuelt opdatering, eller hvad er typisk den hurtigste og helt sikkert den nemmeste ved at bruge Over-the-Air opdatering:

  • På Apple TV, gå til "Indstillinger" og derefter "General"
  • Vælg "Update Software" og derefter "Download and Install"
  • Lad opdateringen installeres, og Apple TV genstarter

Nu, hvor du er på den rigtige OS-version, er det her, hvad du skal gøre for at synkronisere et trådløst tastatur med Apple TV.

Tilslut et trådløst tastatur til Apple TV

Vi bruger Apple Wireless Keyboard som eksempel, fordi det er almindeligt, men det skal fungere det samme på ethvert andet kompatibelt Bluetooth-tastatur:

  • Åbn "Settings" igen og derefter gå til "General" efterfulgt af "Bluetooth"
  • Placer det trådløse tastatur i parringstilstand, på Apple Wireless Keyboard gøres dette ved at holde tænd / sluk-knappen nede
  • Vent på, at Bluetooth-tastaturet dukker op på Apple TV-skærmen, og gennemgå den korte installationsprocedure, indtastning af parringskoden for at bekræfte, at det korrekte tastatur vil blive tilsluttet

Med det færdige kan du nu bruge et Bluetooth-tastatur som den primære indgangsenhed på Apple TV, som kan gøre søgemedier og indtaste tekst ret lettere.

Tre skriger til Macgasm for at pege på dette.