Sådan bruges en Magellan SporTrak

Magellan SporTrak er en håndholdt GPS-enhed, der giver fremragende navigation, uanset om du er på land eller til søs. At lære at bruge Magellan SporTrak er enkelt, hvilket giver dig mere tid til at koncentrere dig om de mere spændende aspekter af din rejse.

Trin 1

Initialiser din Magellan SporTrak, før du bruger den for første gang. Brug piletasterne "Op" og "Ned" til at vælge dit sprog, land eller område, og tryk derefter på "Enter". Tag din GPS-modtager udenfor, hvor den har uhindret udsigt over himlen, og vent på, at den får de nødvendige satellitter. Når enheden har erhvervet satellitterne for første gang, vil den automatisk hente satellitter ved opstart.

Trin 2

Marker et waypoint med din Magellan SporTrak. Et waypoint er et sted, som du vil gemme på din GPS-enhed, så du kan vende tilbage til det på et senere tidspunkt. For at gemme en placering som et waypoint skal du trykke to gange på knappen "Thumb Tack". Dit waypoint gemmes ved hjælp af et modtager-oprettet navn. Hvis du hellere vil gemme et waypoint ved hjælp af et brugerdefineret navn, skal du trykke på knapperne "Thumb Tack" og "Enter" og derefter bruge piletasterne til at betjene skærmtastaturet og indtaste dit brugerdefinerede navn. Tryk på "Enter" -knappen igen, efterfulgt af "Thumb Tack" -knappen. Dette gemmer dit brugerdefinerede waypoint til din Magellan SporTrak.

Trin 3

Brug din Magellan SporTrak til at oprette en "Gå til" -rute for at navigere til ethvert waypoint i din GPS-modtagers hukommelse. Tryk på knappen "Gå til", og brug piletasterne "Op" og "Ned" til at fremhæve den relevante waypoint-kategori. Tryk på "Enter" -knappen for at vælge waypoint-kategori, og brug derefter piletasterne "Up" og "Down" til at rulle gennem listen over waypoints, indtil det ønskede waypoint er fremhævet. Tryk på "Enter" for at vælge. Magellan SporTrak beregner automatisk en rute til dit valgte waypoint.

Trin 4

Opret en multileg rute ved hjælp af din Magellen SporTrak. Tryk på knappen "Menu", vælg "Ruter" og tryk på "Enter". Brug pilene "Op" og "Ned" til at vælge "Tom rute", og tryk derefter på "Enter". Fremhæv den første stiplede linje på GPS-modtagerens skærm for at placere det første punkt i din rute, og tryk derefter på "Enter". Brug piletasterne "Op" og "Ned" til at fremhæve den relevante waypoint-kategori, og tryk på "Enter" for at vælge. Rul gennem den præsenterede liste over waypoints, indtil det ønskede waypoint er fremhævet, og tryk derefter på knappen "Enter" for at vælge. Tryk på "Enter" igen for at bekræfte den første del af din rute, og gentag derefter processen for at tilføje yderligere ben til din rute. Når du er færdig, skal du trykke på knappen "Menu" og vælge "Gem rute".

Indsæt et ekstra waypoint i din rute. Under navigering af ruten skal du fremhæve den næste tilgængelige stiplede linje på ruteskærmen. Brug piletasterne "Op" og "Ned" til at vælge "waypoint". Tryk på knappen "Menu", vælg "Indsæt" og tryk på "Enter". Vælg en waypoint-kategori, tryk på "Enter", og rul derefter gennem listen over waypoints, indtil det ønskede waypoint er fremhævet. Tryk på "Enter" for at gemme det indsatte waypoint i din rute.