Sådan installeres en printer til Adobe Reader

Reader er et PDF (Portable Document Format) visningsprogram fra Adobe Systems, en af ​​branchens førende inden for PDF-software. PDF-dokumenter og formularer kan åbnes og vises og i nogle tilfælde skrives på ved hjælp af Reader. Ubeskyttede PDF-filer kan også udskrives i Reader. Du kan installere en printer til Adobe Reader ved at følge et par trin.

Trin 1

Klik en gang på Windows "Start" -knappen, og vælg "Enheder og printere". Denne handling åbner et dialogvindue. Klik en gang på knappen "Tilføj en printer", og klik på den relevante mulighed for at tilføje en lokal printer eller netværksprinter. Hvis du tilføjer en lokal printer, skal du gå til trin 2. Gå til trin 3 for at tilføje en netværksprinter.

Trin 2

Vælg den relevante printerport til din lokale printer. Klik en gang på knappen "Næste". Vælg den relevante printerdriver. Hvis du ikke kan se den korrekte driver til din printer, og du har disken, skal du klikke en gang på knappen "Har disk" og følge instruktionerne til installation af driveren. Klik en gang på knappen "Næste". Klik en gang på knappen "Udfør" for at afslutte installationen af ​​den lokale printer.

Trin 3

Vælg netværksprinternavnet på listen over tilgængelige printere. Hvis du ikke kan se printeren på listen, skal du klikke en gang på linket "ikke opført" og følge instruktionerne for at finde netværksprinteren. Klik en gang på knappen "Næste" og en gang på "Udfør" for at fuldføre installationen af ​​netværksprinteren.

Start Adobe Reader, og åbn et dokument, som du vil udskrive. Klik en gang på indstillingen "Udskriv" under menuen "Filer". Find den printer, du har installeret, ved hjælp af rullemenuen "Printernavn". Printeren kan nu bruges til at udskrive dokumenter fra Adobe Reader.