Du kan nu købe en ulåst iPhone 5 direkte fra Apple, priserne starter på $ 649

Låsede iPhone 5-modeller kan nu købes direkte fra Apple til de fulde ikke-subsidierede priser. De ulåste iPhones vil arbejde sammen med ethvert understøttet GSM-netværk, såsom AT & T eller T-Mobile i USA, og kan bruges i udlandet på kompatible GSM-netværk med et nano-SIM-kort fra lokale luftfartsselskaber. De fabriksåbnede modeller er ikke kompatible med CDMA-netværk.

IPhones er tilgængelige for bestilling både i butikker og online, de kan købes direkte fra Apple Online Store ved at vælge en sort eller hvid iPhone 5, og derefter navigere ned for at finde linket "Eller få iPhone ulåst og kontraktfri". Det afslører de fulde ulåste iPhone 5 priser, som er som følger:

  • 16GB - $ 649
  • 32GB - $ 749
  • 64GB - $ 849

Disse priser er hver $ 450 mere end at købe den samme model låst til en transportør som en del af en serviceplan, og medmindre du har en overbevisende grund til at købe ulåst, giver det typisk mere økonomisk mening at købe en iPhone inden for en standard toårig aftale. Uåbnede iPhones kan konfigureres som pay-go og som forudbetalte telefoner i USA, selvom processen understøttes uofficielt af AT & T, og du kan have flere muligheder ved hjælp af enheden på T-Mobile-netværket.

Unlocked iPhones er typisk bedste for hyppige rejsende og internationale brugere, da enheden kan bruges næsten overalt på verdensplan. For mere sjældne rejsende er en anden mulighed for personer, der allerede har købt en iPhone 5 inden for en kontrakt, at låse deres originale iPhone op gennem AT & Ts enkle online procedure. Derudover vil både Sprint & Verizon undertiden låse op SIM-kortpladserne på iPhones, der er indgået på deres netværk via en kundeserviceanmodning.