Sådan får du en faxlinje uden hjemmetelefon

At have adgang til en faxmaskine er afgørende for virksomheder og enkeltpersoner, der arbejder hjemmefra. Dagens teknologi gør det ikke kun muligt, men også billigt. Flere virksomheder tilbyder internetbaserede e-fax-tjenester, der giver enkeltpersoner mulighed for at sende og modtage faxer uden hjemmetelefon eller faxudstyr. Faxe sendes til modtagerens e-mail-adresser som en vedhæftet fil og kan sendes på samme måde. Mange betalingsplaner er tilgængelige for denne service. Der er typisk et månedligt gebyr, mens nogle virksomheder opkræver pr. Fax.

Find et par online fax-servicevirksomheder. Min fax og eFax er to virksomheder, der tilbyder online faxtjenester. Gennemgå de planer, der tilbydes af hvert firma og deres omkostninger. Vælg en plan, der passer til dit budget og behov.

Tilmeld dig tjenesten. Vælg din plan, og vælg dit faxnummer. Du vil blive forsynet med et listenummer baseret på de oplysninger, du giver. Du kan vælge et lokalt nummer eller et gratis nummer.

Opret din konto ved at angive dit navn, din e-mail-adresse og et sikkerhedsspørgsmål. Indtast dine faktureringsoplysninger, og bekræft din ordre. Du modtager en e-mail, der bekræfter din ordre med et link, der indeholder instruktioner om, hvordan du bruger funktionerne.