Sådan ser du en ISO-filfilm

Når du downloader videoer fra Internettet, kan du støde på en filtype kendt som ISO. Disse filer er ikke videoer, men indeholder den fulde information på en DVD-disk til nem brænding. Hvis du har downloadet en DVD-film, der er en ISO-fil, er der to måder at se videoen inde i filen. Du kan enten brænde den på en DVD-R-disk eller installere et tredjepartsprogram, der giver dig mulighed for at åbne ISO-filen og se den indeholdte video.

Brænd ISO-billedet til en DVD-R

Trin 1

Indsæt en tom DVD-R i dit DVD-brænderdrev.

Trin 2

Åbn det DVD-brændingsprogram, du har installeret på din computer. De fleste brændende programmer, inklusive Nero Burning Rom, skal kunne åbne og brænde ISO-filer.

Trin 3

Klik på "File", og vælg "Open".

Trin 4

Find ISO-filen i det browservindue, der vises. Hvis det ikke er muligt at vælge, skal du klikke på pilen ved siden af ​​"Filtype" og vælge "Alle filer".

Trin 5

Klik på "Åbn".

Trin 6

Juster indstillingerne for brændehastighed, og klik derefter på knappen "Brænd".

Indsæt din DVD-R-disk tilbage i dit DVD-drev, når den er færdig med at brænde. Du kan nu åbne videofilerne inde i ISO-filen ved hjælp af et DVD-videoafspillerprogram.

Åbn videofiler med en medieafspiller

Trin 1

Installer en medieafspiller, der er i stand til at åbne ISO-billedfiler. Populære gratis valg inkluderer VLC Media Player, Total Video Player og SUPER (se Resources).

Trin 2

Åbn VLC Media Player (eller en anden videoafspiller med ISO-filfunktioner).

Trin 3

Klik på "File", og vælg "Open File".

Find den ISO-fil, du prøver at se, og klik på "OK".