Top 10 e-mail-programmer

Nogle e-mail-programmer er tilgængelige for flere operativsystemer (OS), mens andre kun er tilgængelige for et bestemt operativsystem. Smarttelefoner eller andre enheder har deres eget operativsystem og deres egne e-mail-klienter. E-mail-programmer, der er beregnet til at blive kørt i en internetbrowser, er kun begrænset af browseren. Fra og med 2009 blev de fleste e-mails kontrolleret på en computer snarere end på en smart enhed, der fremstiller de mest almindelige e-mail-programmer browserbaserede, pc- eller Linux / Mac-enkeltstående klienter.

Thunderbird

Thunderbird er en gratis e-mail-klient, der er bragt til dig af Mozilla. Det kan køres på Windows-baserede, Linux-baserede og Mac-computere. Thunderbird giver dig mulighed for at downloade din e-mail fra et antal online-e-mail-udbydere som Gmail eller Comcast Mail, forudsat at du har IMAPI- eller POP3-indstillinger, brugernavn, adgangskode osv. Softwaren indekserer dine e-mails og lader dig søge gennem dem efter indhold. Derudover har Thunderbird "tilføjelsesprogrammer", som du kan installere for at forbedre din oplevelse med programmet. E-mail forbliver på din computer, så din internetforbindelse ikke behøver at være tændt konstant.

Gmail

Gmail er et browserbaseret e-mail-program, der leveres af Google. Det har en stor mængde lagerplads og en søgemaskine. Gmail kan synkroniseres med e-mail-klienter til flere OS. Mængden af ​​lagerplads på Gmail øges konstant.

Outlook

Outlook er en betalt e-mail-klient fra Microsoft. Den leveres sammen med Microsoft Office Suite. Det er designet til Microsoft Windows-systemer og understøtter ikke noget andet operativsystem. Virksomheder både store og små bruger Microsoft Outlook som deres standard e-mail-klient. En af grundene til dette er, at den leveres sammen med deres kontorproduktivitetssuite. Virksomheder, der har brugt Outlook i mange år, har så mange data i form af adresser, e-mails, kontakter osv., At det bliver meget svært for dem at skifte til en ny mailklient.

Hotmail

Hotmail er Miscrosoft Networks (MSN) løsning til gratis webbaseret e-mail. Hotmail har også muligheden for at synkronisere med e-mail-klienter på flere operativsystemer. Det er især let at synkronisere Hotmail op til enhver Microsoft-e-mail-klient.

Outlook Express

Outlook Express er en nedskaleret gratis version af Microsoft Outlook, der er bygget til Windows OS. Det bevarer en masse funktionalitet i Outlook, men i en mindre pakke både i diskbrug og hukommelsesforbrug. Den leveres med ældre versioner af Internet Explorer og forskellige versioner af Microsoft Windows. Med udgivelsen af ​​Windows Vista blev Outlook Express erstattet med Windows Mail, som blev erstattet med Windows Mail Live, da Windows 7 blev frigivet.

Eudora

Eudora er en e-mail-klient lavet til Windows- og Mac-operativsystemer og tilbydes af Qualcomm. Eudora plejede at komme i både en gratis og betalt / premium version, men er nu kun tilgængelig i den gratis version. Eudora er blevet brugt på mange universitetscampusser som studerendes standardprogram.

Opera

Opera er en let, gratis hurtig e-mail-klient, der tilbydes af Opera. Det synkroniseres med mange online-e-mail-udbydere. Det fantastiske ved Opera er, at det også nemt integrerer RSS-feeds.

Yahoo! Post

Yahoo! Mail er et andet browserbaseret e-mail-program. Yahoo! Mail har evnen til at synkronisere e-mail-klienter i det mindste Windows OS. Yahoo! Mail kan integreres lige ind i en Yahoo! startside.

Comcast Mail

Comcast Mail er et andet browserbaseret e-mail-program, der giver dig mulighed for at hente e-mails sendt til din Comcast-e-mail-adresse, forudsat at du er en Comcast-kunde. Det synkroniseres også til flere e-mail-klienter og kan stadig kontrolleres fra enhver internetbrowser i landet.

Mulberry

Mulberry er en kompleks e-mail-klient til flere OS. Det er komplekst, men det er også stærkt. Du har mange valgmuligheder, men du skal vide, hvordan du bruger dem alle. Det synkroniseres med flere online e-mail-servere.