Konverter Fahrenheit til Celsius & Andre temperaturer på iPhone med Siri

Nogle lande bruger fahrenheit, andre bruger celsius, og hvis du er en fremmed på en usædvanlig ekstrem planet, kan du endda bruge kelvin ... uanset hvad vi alle har kørt ind i den situation, hvor en person fra andre steder henviser til en temperatur i en skala du er ikke bekendt med. Selvfølgelig hvis nogen i USA siger "wow, det var 10 grader!" Det betyder, at det er virkelig koldt vejr, men hvis en indfødt tysk sagde det samme, er det ret mildt vejr. I stedet for at forsøge at gøre den funky matte i dit hoved, spørg bare Siri. Nej, hun vil ikke rapportere vejret direkte igen i en anden temperaturskala (vi dækker det gennem en indstillingsindstilling, dog), men hun vil udføre temperaturomregninger fra celsius til fahrenheit og omvendt.

Konverter temperaturer på iPhone med Siri

Prøv følgende sætninger:

  • "Hvad er [temperatur] [skala] i [skala]?"
  • "Konverter [temperatur] grader [format] til grader [format]"
  • "Hvad er 10 grader celsius i fahrenheit?"
  • "Hvad er 75 grader fahrenheit i celsius?"
  • "Konverter 25 grader celsius til grader fahrenheit"

Du får ideen. Siri vil hurtigt give dig et svar under "Resultat".

Hvis du ser under afsnittet "Yderligere konverteringer", finder du også, at Siri også har givet temperaturen omdannet til andre videnskabelige formater, som f.eks. Kelviner og Rankine.

Indstil Siri til Rapport Temperatur i Celsius eller Fahrenheit

Besøger et andet land og vil bruge deres temperaturformat? Eller måske prøver du bare at lære en anden skala? Du kan få Siri til at give dig vejret i celsius (centigrade) eller fahrenheit ved at ændre en simpel indstilling:

  • Åbn appen "Weather" og tryk på knappen (i) i hjørnet
  • Vælg enten "F" eller "C"

Spørg nu Siri vejret igen, det vil blive rapporteret tilbage, alt efter hvad du valgte, farhenheit eller celsius, afhængigt af indstillingerne i Weather app.

På dette tidspunkt kan du ikke spørge Siri direkte for den aktuelle temperatur på et sted i et andet format, men ved at skifte indstillingen i Weather vil du ende med den samme effekt.

Lurer på, hvad du ellers kan gøre med Siri? Gå ikke glip af den enorme liste over Siri-kommandoer.