Batterilevetips til iPhone 7

IPhone 7 og iPhone 7 Plus er gode telefoner, der siges at få endnu bedre batterilevetid end forgængere. Men det er ikke alle, der opdager, at batterilevetiden øges, og nogle brugere kan føle, at deres iPhone 7-batteri dræner lidt hurtigere end det burde. Derudover kan mange iPhone-ejere allerede være tilfredse med, hvor længe iPhone 7-batteriet varer, men de vil gerne have det at opretholde en afgift endnu længere.

Hvis du vil forbedre batteriets levetid på en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, læs videre.

1: Skær skærmens lysstyrke

Displayet til iPhone 7 og iPhone 7 Plus er ekstremt lyst, hvilket ser godt ud, men det magtfulde display kan føre til, at batterilevetiden går hurtigere, end du måske foretrækker.

Du kan bare justere skærmens lysstyrke nede, men det giver en let løsning på dette, hvis du forlader automatisk lysstyrke.

Gå til Indstillinger> Skærm og lysstyrke, og juster lysstyrken skyderen, så den er på et meget lavere niveau. Jeg har en tendens til at forlade den omkring 1/3 til den fleste brug, men du kan gå meget lavere for endnu bedre batterilevetid. Sørg for, at "Auto Brightness" -knappen også er aktiveret, så den justerer sig selv op eller ned efter behov i forskellige belysninger.

2: Sluk hæve for at vække

Mens du er i samme skærmindstillinger, kan du måske deaktivere hæve for at vække.

Gå til Indstillinger> Display & Brightness og sluk for "Raise to Wake"

Denne funktion er god, fordi den gør det, så du ikke behøver at trykke på knappen Hjem for at se skærmen på din iPhone, da den registrerer, at enheden bliver hævet og derefter vækker skærmen i stedet. Men der er en potentiel bivirkning af denne adfærd, i nogle gange vågner skærmen op, når du ikke vil have det. Jeg har set dette med mig selv, når du bruger iPhone mens du går rundt, og jeg har set det med en venner iPhone også, dybest set nogle specielt animerede bevægelser, overdrevne armbevægelser eller ellers forholdsvis normale bevægelser kan vække iPhone, hvis det er i din hånden på det tidspunkt. Hvis du slukker for denne funktion, kan det muligvis forbedre batterilevetiden, da det forhindrer skærmen i at vågne op i sådanne scenarier.

3: Sluk baggrundsappdatering

Deaktivering af baggrundsappopdatering er en slags lynchpin for at forbedre iOS batterilevetid, fordi det er ret effektivt. Resultatet er, at apps ikke kører i baggrunden, opdatere eller gøre hvad de gør, når de ikke er i brug, hvilket kan resultere i forbedring af batterilevetiden.

Gå til Indstillinger> Generelt> Baggrundsappresdatering og sluk for det.

Chancerne er, at du ikke kommer glip af denne funktion, men hvis du gør det, kan du altid tænde det igen og derefter slukke for bestemte apps i stedet.

4: Brug lav batteristilling

Lav strømtilstand er beregnet til at bevare batteriets levetid, når iPhone når under 20%, men du kan aktivere det manuelt når som helst. Dette vil justere nogle få funktioner på iPhone, gashåndtag ned på iPhone hastigheden og slukke for funktioner som mail hentning (hvilket betyder at du manuelt skal kontrollere e-mail, mens den er aktiveret), men slutresultatet er dramatisk langvarig batterilevetid.

  1. 3D Touch på ikonet "Settings" og vælg "Battery"
  2. Skift "Low Power Mode" til ON-positionen

Du kan også aktivere lav strømtilstand via Installer app direkte eller via Siri. Og ja, lavt strømtilstand ændrer batteriets ikon gul, mens det er aktiveret, hvilket ikke bør alarme dig.

5: Genstart iPhone

Hvis du oplever usædvanligt hurtig batteridræning, er det altid muligt, at nogle fejlprocedurer er gået galt, eller at der sker en anden adfærd. Typisk er disse enkle problemer, som en genstart kan reparere, så genstart af iPhone kan løse et sådant problem.

Husk, at genstart af iPhone 7 er lidt anderledes ved at holde VOLUME nede knappen nede med tænd / sluk-knappen, snarere end knappen Hjem.

6: Gennemgå andre batteritips

Oplever du stadig hvad du anser for at være overskydende batteridræn? Prøve
Efter disse generelle tips til batterilevetid til iOS 10 finder du, at de alle gælder for iPhone 7 og iPhone 7 Plus, og det kan bare hjælpe. Selv enkle ting som at skære ned på brugen af ​​gifs, animerede klistermærker og effekter i Meddelelser kan spille en rolle.

Når du er i tvivl, kan det til tider hjælpe med at sikkerhedskopiere og genoprette eventuelle problemer med batterier.