Super Mario Brothers Clone vises på iOS App Store

Dette vil ikke vare længe. En blatant rip-off af Super Mario Brothers er optrådt for salg på iOS App Store. Andet end at have lidt omdøbt tegn, spillet (kaldet 莫尼诺 拯救 总动员, som omsætter groft til "The Save Monino Story"), er praktisk talt identisk med Super Mario Brothers. Her er den latterlige beskrivelse:

Hovedpersonen i dette spil hedder Monino, i historien om dette spil blev Moninos bror fanget af et monster kaldet Bowler, han er på vej til Bowlers slot for at redde sin bror, mange monstre på forskellige niveauer venter på ham, vil du gerne være med i Moninos redningsaktion? Gå!

Monino? Bowler? Grafikken? Gameplayet? Hvordan blev det godkendt? Jeg gætter på, at dette forsvinder hurtigt. Apple er normalt meget streng på denne slags ting, men på en eller anden måde glider denne gennem revnerne.

Mario Clone "Monino" er $ 0, 99 og varer ikke længe (iTunes Store link)

Det er klart, at der er interesse for retro NES- og SNES-spil på iOS-platformen, men det forekommer usandsynligt, at Nintendo kommer til at hoppe på iTunes når som helst snart, når de har travlt med deres egen konkurrerende gaming hardware. Den eneste anden mulighed kræver en jailbreak og bruger en SNES emulator til iPad eller iPhone.

via @viticci