Sådan installeres tekstbehandling på denne computer

Der er adskillige forskellige tekstbehandlingsprogrammer, der er tilgængelige for en ny computerbruger. Den mest produktive er Microsoft Word, en del af Microsoft Office-pakken. Den sværeste del ved installation af en tekstbehandler er at beslutte, hvilket program der skal bruges. Hvis du har brug for det til forretningsformål, har du det bedre med Microsoft. Der er gratis tilbud som OpenOffice, hvis du har brug for funktionaliteten, men ikke vil have den udøvende pris. Hvis meget grundlæggende tekstbehandling er alt hvad du behøver, er der mange online tekstbehandlere, der dukker op.

Trin 1

Beslut, hvilket program der skal bruges. Hver applikation har sine fordele. De fleste virksomheder bruger Microsoft Word. OpenOffice er open source og helt gratis. Online tekstbehandlingsprogrammer giver brugeren mulighed for at arbejde hvor som helst, på enhver computer.

Trin 2

Køb applikationen (hvis relevant) og download. Du kan købe Microsoft Office i butikkerne, men det kan også downloades. Dette er den nemmeste metode. Gå til trin 4, hvis du bruger en online tekstbehandler.

Trin 3

Dobbeltklik på installationsprogrammet til installationen. Dette giver dig mulighed for at vælge, hvilke komponenter der skal installeres (tekstbehandler, regnearksapplikation, præsentationssoftware osv.).

Trin 4

Indtast din produktnøgle, eller opret en konto (hvis relevant). De fleste betalte applikationer beder om produktnøglen for at godkende installationen. Online tekstbehandlere kræver, at du opretter en konto for at gemme og få adgang til dit arbejde.

Start applikationen, eller naviger til webstedet, og begynd at skrive.