iPad flyver fra en bil på 70 mph, overlever!

Fejl sker, og der er få fejl mere ødelæggende for en geek end en, der ødelægger eller ødelægger dine yndlings gadgets og computer hardware. Så, hvordan ville du føle, hvis du satte din iPad oven på din bil og kørte ud på motorvejen forglemte det er deroppe? Ganske forfærdeligt rigtigt?

Dette er tilfældet med Chris Ainsworth, han satte sin iPad på taget af sin bil og fortsatte med at køre 70 MPH ned ad en motorvej, før han hørte en dunk og indså at han glemte sin iPad på taget af sin bil ... han vendte sig om for at komme sig Enheden, der venter det værste, og hvad der skete næste er bemærkelsesværdigt:

Jeg åbnede sagen op. Skærmen var helt intakt: ingen revner, ingen sprængning. Det kom ikke ud af aluminiumhuset. Jeg tog iPad ud af DODOcase til inspektion: ikke en ridse. Ikke noget. Ingen ting. Ingen skraber. Ingen stød. Ingen bøjninger.

IPad overlever helt. Skadesfri. Nu er det meget vigtigt at bemærke, at iPad var inde i tredjeparts DODOcase, som har en intern bambus træramme, og det har sikkert hjulpet iPad til at leve igennem uheldet uden problemer. Her er et billede af DODOcase, der kom ud af nedbruddet, der var bemærkelsesværdigt intakt, med blot et par scuffs og et par revner i skoven:

Jeg tror, ​​at hele denne ting bliver gjort endnu mere underholdende med denne erklæring om DODOcase-ofte stillede spørgsmål:

Q: Er DODOcase en "impact" sag?

A: Nej, DODOcase er ikke designet til at overleve store misbrug (store dråber, knusning osv.). Hvis du leder efter et hårdt tilfælde, foreslår vi at du kigger andre steder. Når det er sagt, er DODOcase perfekt til at beskytte din iPad i tasken og ridser osv. Det vil naturligvis give en vis beskyttelse, men vi vil have dig til at behandle din DODO godt for at beskytte mod udryddelse.

Hvis sagen ikke er bygget for at overleve en stor indflydelse, har det sikkert holdt sig godt uanset. Dette kan være den bedst mulige annonce for DODOcase jeg har set (bortset fra at se på dem, de er meget lyst).

Så vi ved, at Apple hardware er hård, og det lyder som om kombinationen af ​​Apples byggekvalitet med et godt tilfælde er nok til at gøre dine gadgets overleve nogle ret katastrofale situationer. Denne iPad pralede bedre end den MacBook Pro, der faldt bagfra af en højhastighedstog motorcykel, men det faldt også ud af det tilfælde på 195mph, og alligevel blev det på en eller anden måde startet.

Gå Apple!