Køb en iPhone App en gang og alle Følgende downloads af appen er gratis

Hvis du køber en app fra iTunes App Store, så længe du bruger den samme iTunes-konto igen, er alle efterfølgende downloads af den pågældende app gratis. Det betyder, at hvis du har købt en iOS-app til en iPod touch, men du lige har fået en ny iPhone, iPad eller Mac , behøver du ikke at købe den samme app igen .


Køb en gang, download mange
Alt du skal gøre er at logge ind på den samme iTunes-konto og genindlæse appen til din nye iPhone, iPod touch eller iPad.

Hvis du vil overføre store mængder apps til en ny enhed, skal du bruge indstillingen 'Overfør køb' i iTunes.

Med mindre…
Der er to undtagelser fra denne regel, den første bliver nogle iOS-apps solgt i to versioner, som en iPad "HD" -version og en standard iPhone-version. Den største forskel her er apps beslutninger, men de fleste udviklere vil simpelthen bundt de to i en enkelt app og sælge en "plus" version (markeret af + -tegnet i App Store). Den anden undtagelse er iPad-apps, der er designet til at køre med en højere skærmopløsning og kan ikke skalere ned til de mindre skærme på iPod touch og iPhone, men da de ikke løber på mindre skærme, behøver du ikke at betale for dem igen alligevel.

Almen viden?
Jeg antager ofte forkert, hvad der er almindelig teknisk viden, men i de sidste par uger har jeg sprang flere venner og familie på at købe de samme apps igen, som de allerede har betalt for, simpelthen fordi de vil have appen på en ny enhed (jeg er sikker på at producenterne af AngryBirds elsker dem for dette). For at gøre tingene endnu mere komplicerede, havde de setup forskellige iTunes-konti til de forskellige iOS-hardware. Hvis du ser nogen, der gør dette, skal du rette dem!