Sådan øges et kabelmodem signal til støjforhold (8 trin)

Signal-til-støj-forhold (SNR) er et mål for signalstyrken til og fra dit kabelmodem i forhold til baggrundsstøj. Det ideelle SNR-interval er 30 til 50 decibel (dB). Høj støj eller lave effektniveauer reducerer SNR og kan påvirke din internetforbindelse negativt, hvilket resulterer i datatab eller lave hastigheder. Sådanne problemer kan være forårsaget af problemer med ledninger eller forbindelser, men kan let afhjælpes.

Udenfor ledningsføring

Trin 1

Sådan øges et kabelmodem signal til støjforhold (8 trin)

Undersøg kablet, der løber fra gaden eller piedestalen til dit hus. Brud i kabelledningen muliggør signallækage og forårsager tab af SNR. Gummihylsteret skal være skinnende og fast. Udskift kabler, der er revnet, smuldrer eller viser tegn på slid.

Trin 2

Tæl forbindelser på den udvendige splitter. Mange huse har en udvendig splitter monteret på den side af bygningen, der fører kabel ind i de forskellige rum. Hver forbindelse til splitteren svækker det samlede signal. Hvis der er mere end fem forbindelser fra splitteren, skal du reducere antallet af forbindelser eller kontakte det lokale kabelkontor for at få et kabel til at køre direkte fra stangen til modemet.

Sådan øges et kabelmodem signal til støjforhold (8 trin)

Kontroller modemlinjen ved den udvendige splitter. Skru koaksialkablet ud og undersøge stikket. Sørg for, at metalstikket er fastgjort fast på kablet. Kontroller også, at midterlederen (isoleringen omkring kobbertråden) er synlig og ren. En løs forbindelse kan få centrallederen til at skifte i forskellige temperaturer og resultere i signallækage. Udskift løse eller beskadigede stik.

Indvendige ledninger

Trin 1

Fjern det overskydende kabel, der kører til modemet. Koaksialkabel sælges i forudskårne længder. En almindelig fejl ved opsætning af et modem er at købe mere kabel, end du har brug for. Jo længere kablet er, jo større afstand skal signalet gå. Kablet fra vægforbindelsen til modemet skal være så kort som muligt.

Trin 2

Signal-til-støj-forhold (SNR) er et mål for signalstyrken til og fra dit kabelmodem i forhold til baggrundsstøj. Det ideelle SNR-interval er 30 til 50 decibel (dB). Høj støj eller lave effektniveauer reducerer SNR og kan påvirke din internetforbindelse negativt, hvilket resulterer i datatab eller lave hastigheder. Sådan ...

Fjern kabeldelere. Mange mennesker bruger splitters for at give mulighed for et kabelmodem og tv i samme rum. Opdelere påvirker signalstyrken og kan mindske modemets SNR. Hvis flere forbindelser er nødvendige, skal du kontakte den lokale kabeludbyder for at tilføje et ekstra stik til modemet.

Trin 3

Kontroller for gamle eller beskadigede kabler. Almindelige syndere er huller forårsaget af søm, hæfteklammer eller andre enheder, der bruges til at holde kablet på plads. Beskadiget kabel kan ikke repareres, det kan kun udskiftes.

Trin 4

Kontroller forbindelsen til modemmet. Skru kablet af modemmet, og tilslut det igen, og sørg for, at det sidder godt fast på enheden.

Kontakt din lokale kabeludbyder og bede om, at de måler dit signal. Det skal være muligt at bestemme SNR til modemet fra deres kontorer. Hvis dit signal ikke er forbedret, kan det være nødvendigt for kabelfirmaet at sende en specialiseret tekniker til at finde årsagen til problemet.