Årsager til at modtage en tom side i en fax

Når du sender fax, ender nogle gange tomme sider i den anden ende, hvor faxen sendes. Dette er ofte frustrerende for den person, der modtager faxen, samt afsenderen. Der er en række grunde til, at noget lignende opstår, lige fra operatørfejl til maskinfunktion til ekstra sider, der sendes.

Forkert måde for faxer

Når du sender en fax, skal oplysningerne på det papir, du sender, være rettet mod en bestemt retning. Undertiden vender den opad, undertiden vender den nedad, afhængigt af faxmaskinen. Hvis du står over for et dokument på den forkerte måde, er den tomme side af dokumentet imidlertid det, der sendes af maskinen, og leverer intet andet end en tom side i den anden ende og til gengæld lidt forlegenhed i din ende. Men hvis dette problem løses, og en tom side stadig ankommer i den anden ende, kan der være andre problemer i gang.

Ekstra sider på dokumentet

Undertiden ender ekstra tomme sider i midten eller i slutningen af ​​et dokument, og disse faxes utilsigtet til en modtagende part. Dette kan være forvirrende for den modtagende part og er i det mindste spild af papir. Dette sker også, når dokumenter sendes direkte fra en computer via fax, da disse dvælende sidste sider kan blive til overs i forskellige tekstbehandlingsprogrammer. Se igennem ethvert dokument, digital eller papirkopi, inden du sender det via fax.

Ud af blæk

Faxmaskiner fungerer som enhver printer, når de modtager dokumenter, så en årsag til tomme sider kan være, at den modtagende faxmaskine simpelthen er løbet tør for blæk og skal genopfyldes. Dette har normalt et antal advarselsskilte, som falmede tidligere tekster eller tilfældige blanke sider i fax fra tid til anden. For at være sikker på, at faxen er løbet tør for blæk, skal du prøve at køre nogle testark gennem den modtagende faxmaskine og se, om der er noget blæk på papiret.