Sådan bruges Voice Chat i COD 4

Elementer, du har brug for

  • Call of Duty 4

  • Mikrofon

"Call of Duty 4" er en nylig del af den populære "Call of Duty" -serie udgivet af Activision. Spillet er en førstepersonsskytte, der har en moderne krigsførelsesindstilling og er den første udgivelse, der træder væk fra den anden verdenskrig-fokuserede serie. Ud over singleplayer-kampagnen inkluderer spillet online-playfunktioner, der føjer titlen til afspilningsværdien. "Call of Duty 4" har et Voice Chat-system, der kan bruges i visse servere, så spillerne kan kommunikere i realtid til deres holdkammerater under kampens hede.

Konfigurer dine "Call of Duty-muligheder" fra titelskærmen. I menuen "Valgmuligheder" skal du sikre dig, at "Voice Chat" er aktiveret.

Deltag i en server, der har aktiveret stemmechat. Når du søger efter en server at spille på, skal du notere ikonerne ved siden af ​​servernavnet. Ved siden af ​​kolonnen "Type" er der et lydikon, der symboliserer serverens Voice Chat-funktion. Hvis der er et "X" i denne kolonne for serveren, er funktionen aktiveret for det spil.

Tryk på "Z" for at aktivere din stemmechat i spillet. Hold nede "Z" -tasten, og tal ind i din mikrofon for at kommunikere. Slip "Z" -tasten, når du er færdig med at tale.