Afspil Video som Screen Saver i Mac OS X

Hvis du nogensinde har ønsket at spille en film, video eller flere videoer som en pauseskærm på en Mac, er SaveHollywood screensaveren for dig. Den gratis download gør det muligt at afspille stort set alle lokalt lagrede videofilformater som Mac OS X-pauseskærmen, med mange muligheder for tilpasning.


Det er godt, om du vil afspille nogle af de videoer, der er optaget på din iPhone som din Macs-pauseskærm eller hvis du vil have din yndlingsfilm at afspille, når Mac'en er inaktiv.

Sådan spiller du film som en pauseskærm i Mac OS X

  1. Få SaveHollywood fra udvikleren, det er en gratis download, pak zip-filen ud og dobbeltklik på filen SaveHollywood.saver for at installere pauseskærmen *
  2. Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og gå til "Desktop & Screensaver", hvis du ikke allerede har gjort det gennem installationsprocessen, og gå til "Screensaver" og find "SaveHollywood" fra venstre side
  3. Juster SaveHollywood-præferencerne, som det passer til dine video (er), der spiller behov
  4. Træk og slip en film eller video fil (er) i indstillingerne for at tilføje videoen, eller klik på knappen [+] plus for at tilføje en video manuelt til pauseskærmen
  5. Klik på "Preview" eller start skærmspareren som sædvanlig for at teste filmens afspilning

* Du kan altid installere pauseskærmen manuelt i Mac OS X, hvis du foretrækker det.

I eksemplet her bruger jeg en af ​​Aerial Apple TV screensaverne fra Hawaii downloadet lokalt som en videofil (prøvefilen er her som en 150 MB. MOV) i stedet for at streame den fra Apple-servere, men du kan tilføje eller afspille film du vil have det på Mac'en.

SaveHollywood har en række forskellige muligheder, herunder evnen til at afspille flere filmfiler, afspille flere film tilfældigt, afspille fra den sidste stoppede position, ændre størrelsen på videoen til at passe til skærmen eller afspille ved den aktuelle størrelse, tegne grænser, vis filmens titel og ophavsret og evnen til at afspille filmlyd på et indstillet niveau eller dempe videoen. Du kan endda indstille baggrundsfarven, hvis videoen er et andet format end hvad indstillingen for skærmopløsningen rummer.

Det ser ud til, at næsten alle store filmfilformater understøttes, så så længe videoen åbnes i QuickTime Player, vil den næsten sikkert åbne og afspille i SaveHollywood som en pauseskærm. Hvis du støder på en videofil, der ikke afspilles, skal du bruge en af ​​de gratis Mac-konverteringsprogrammer, der diskuteres her, for at bringe filen til et kompatibelt format.