Tilføj og flett opkald på iPhone for at oprette et konferenceopkald

Du kan nemt starte og oprette konferenceopkald på iPhone, uanset hvilken celleudbyder, netværk eller iOS-version du bruger. Faktisk har iPhone-telefon-appen en fantastisk funktion, som giver dig mulighed for at tilføje yderligere opkald til enhver eksisterende samtale eller telefonopkald, tilslutte opkaldene sammen for at oprette et konferenceopkald, og det er overraskende nemt at bruge.

Lad os se nærmere på, hvordan man laver et telefonkonference med iPhone:

Sådan opretter du et telefonopkald med iPhone

Sådan kan du hurtigt oprette et konferenceopkald med enhver iPhone og enhver version af iOS:

  1. Åbn telefonappen, hvis du ikke allerede har gjort det, og ring et nummer eller være i en samtale som normalt
  2. Tryk på knappen "Tilføj opkald" under et telefonopkald
  3. Dette vil hente iPhone-kontaktlisten eller tastaturet for at ringe til et andet nummer, der vil blive tilføjet til det eksisterende opkald
  4. Den oprindelige samtale er midlertidigt sat på vent under opkaldet, når opkaldet er tilsluttet, tryk på knappen "Flet samtaler" for at tilføje den nye kontakt til den eksisterende telefonsamtale
  5. Gentag som nødvendigt for at tilføje flere personer til konferencen

Du kan slappe af som normalt og afslutte konferenceopkaldet fra iPhone.

Der er mange oplagte anvendelser til konferenceopkald, prøv det næste gang du forsøger at arrangere planer med flere personer. Funktionen kan se lidt anderledes ud, afhængigt af hvilken version af iOS der findes på selve iPhone, men det fungerer uanset hvilken version du bruger, og hvilken netværkshastighed du er på.

Denne funktion fungerer sammen med alle iPhones og alle netværk, der understøtter konferenceopkald. Du finder det eksistere på næsten alle iPhone, men husk at det ser lidt anderledes ud i ældre versioner af iOS som vist nedenfor:

På samme måde kan du sende gruppemeddelelser, oprette en gruppechat af sorter gennem iMessage. Moderne versioner af iOS iMessage og Messages app støtter direkte gruppechat.

Takket være Pig for at forlade tipet i vores kommentarer, bemærkede de, at der kan være en begrænsning for 5 opkaldere, og det kunne være en AT & T eneste funktion.