Sådan laver du dit tastatur som et klaver

For en sjov måde at lave musik på Internettet på, kan du prøve at besøge websteder, der gør dit computertastatur til et klaver. Ved hjælp af midi-klaverlyde og Flash-animation giver disse websteder dig mulighed for at spille et virtuelt klaver ved hjælp af dit keyboard. Det tager ikke længere end et minut at få fat i de virtuelle elfenben.

Trin 1

Gå til Virtual Piano-webstedet (se Ressourcer) og vent på, at klaveret indlæses. Tasterne på dit computertastatur svarer til noterne på det virtuelle klaver. "1" -taltasten er den dybeste note, og "M" er den højeste. Noter bevæger sig højere fra "1" til "M" fra venstre mod højre, top til bund på computerens tastatur. Virtuelt klaver viser den tone, der spilles, og giver dig mulighed for at slå en virtuel sustainpedal til eller fra.

Trin 2

Gå til det virtuelle tastaturwebsted (se Ressourcer). Tasterne på den midterste række på computertastaturet (A til L) svarer til klavertasterne, der vises på skærmen. Spil enkle melodier ved at trykke på tasterne på tastaturet og høre klaverlyden tilbage gennem computerens højttalere. Skarpe (sorte) noter kan afspilles ved at trykke på tasterne i øverste række på computertastaturet (W, E, T, Y, U, O og P).

Besøg webstedet for online klaverspil (se ressourcer), og rul ned til billedet af klaveret. Tryk på computertasterne, da de er mærket på klavertasterne for at spille noten; for eksempel spiller "R" den C-note-tast, der er længst til venstre. Visse nummertaster spiller de sorte klavertaster. Dette klaver er meget mindre avanceret end de andre muligheder og viser kun et begrænset sæt nøgler.