Sådan konverteres LP til MP3 med gratis software

Alle Windows-baserede computere har en gratis indbygget lydoptager. Denne applikation giver dig mulighed for at optage indhold, der spænder fra en computermikrofon til en tilsluttet lydenhed. På grund af dette er det muligt at tilslutte en LP-pladespiller til computeren og optage indholdet som et MP3-spor. Når den er gemt som en MP3, er lydfilen klar til brug med enhver MP3-musikafspiller.

Trin 1

Sæt de røde og hvide RCA-lydkabler i "Audio Out" -portene på LP-pladen.

Trin 2

Indsæt 3,5 mm enden af ​​splitterkablet i "Line-in" -porten på computeren. Dette er den samme port, der bruges til at forbinde mikrofoner og andre lydenheder.

Trin 3

Tænd for LP-pladespilleren. Klik på "Start", "Alle programmer", "Programmer", "Underholdning" og vælg "Optager". Et lille Windows-optagervindue indlæses på skærmen.

Trin 4

Vælg optagemuligheden, og indstil den til "Line-In". Begynd at spille LP'en og klik på "Record" på programmet. Windows-optageren begynder at optage lydindholdet.

Klik på "Stop" for at afslutte optagelsen. Vælg "File", "Save", og titlen på filen, når gemningsvinduet indlæses. Vælg en placering, hvor filen skal gemmes, og vælg derefter "MP3" som gemningsformat