Retina Vis iMac forventes at starte i efteråret?

To konsekvent pålidelige kilder til Apple rygter siger, at selskabet vil debutere nye iMac-computere med retina displays i år.


Først rapporteret af 9to5mac, er Apple sagt at være i "sene test" -faser for den fornyede iMac-linje, hvor maskinerne indeholder nye interne komponenter, hurtigere processorer, forbedrede Wi-Fi-funktioner og selvfølgelig den ultrahøjopløselige retina . 9to5mac foreslår, at den nye Retina iMac kunne debutere sammen med OS X Yosemite engang i efteråret.

At yde yderligere støtte til rygtet er Re / Code, som bekræftede 9to5mac-rapporten med følgende erklæring:

Sagde en kilde med kendskab til Apples planer, "Forvent en faldefrigivelse."

OS X Yosemite er meget rygter om at lancere til offentligheden i de kommende uger, hvilket tyder på, at en lancering af de nye iMac'er kan være før end senere. 9to5mac rapporterer også, at iMovie og Final Cut Pro samtidig opdateres for at understøtte redigering af ultrahøjopløsnings 4k optagelser.

Den nøjagtige skærmopløsning af en Retina iMac er endnu ikke kendt, selvom 9to5mac tilbyder tre muligheder baseret på referencer fundet i OS X Yosemite, er disse opløsninger 6400 x 3600, 5760 × 3240 og 4096 × 2304. Til reference er en 5760 × 3240 displayet ville være stort set fordoblet den nuværende 27 "iMac skærmopløsning på 2560 × 1440.

Selvom man skal temperere deres forventninger og overveje dette en rygte, er det værd at bemærke, at både 9to5mac og Re / Code er rutinemæssigt pålidelige kilder til Apple information.