Sådan aktiveres din TracFone

TracFone er en velkendt forudbetalt mobiltelefonudbyder. Opgaven med at aktivere en ny mobiltelefon kan virke skræmmende for nogle, men heldigvis indeholder TracFone-webstedet alt hvad du behøver for at aktivere din nye TracFone hurtigt og nemt online. Ved at besøge deres hjemmeside og følge de nemme anvisninger, bliver din telefon aktiveret og klar til brug inden for 24 timer eller derunder. Hvis manglende internetadgang er et problem, giver et hurtigt opkald til TracFones kundeserviceafdeling dig mulighed for at aktivere din TracFone over telefon.

Aktivering af din TracFone online

Åbn din internetbrowser, og naviger til TracFones websted (se Ressourcer). Klik på den grønne knap, der læser "Aktivér telefon, tilføj eller køb airtime" i højre kolonne på siden. På den næste side skal du klikke på den blå knap, der læser "Aktivér / genaktiver telefon" i topmenuen.

Vælg, om du vil aktivere din TracFone med et helt nyt nummer, overføre et eksisterende TracFone-nummer til din nye telefon eller overføre et nummer fra en anden mobiltelefonudbyder til TracFone. I det næste afsnit skal du klikke på det billede, der mest ligner din nye TracFone, og klikke på knappen "Send".

På den næste side, hvis du ikke allerede er registreret hos TracFone, skal du klikke på knappen "Registrer" under "Ny onlinekunde." Udfyld alle de nødvendige personlige oplysninger og dit TracFone-serienummer, som kan findes på det røde aktiveringskort i din TracFone-pakke eller i telefonens menu "Forudbetalt". Klik på "Send". Hvis du allerede er registreret på TracFones websted, skal du bare logge ind med dit bruger-id eller din e-mail-adresse og adgangskode og derefter klikke på knappen "Log ind". Indtast din telefons serienummer, og klik på "Send". Efter en kort forsinkelse opdateres websiden, og din nye telefon aktiveres.

Tips

Under registreringsprocessen bliver du muligvis bedt om din TracFones serienummer. Klik på Hjælp-linket ved siden af ​​serienummerfeltet for at få hjælp til at finde dit TracFones serienummer. Før du aktiverer din telefon, er det nødvendigt at oplade batteriet helt. Sæt opladeren i, og vent mindst to timer, før du starter aktiveringsprocessen for at sikre, at telefonen er fuldt opladet. Hvis du oplever problemer under aktiveringsprocessen, skal du ringe til TracFone kundeserviceafdeling på 1-800-867-7183.

Advarsler

Hvis du vælger at overføre et nummer fra en anden mobiltelefonudbyder, opretter TracFone en billet til at starte processen med at kontakte den anden operatør og overføre nummeret. Dette kan tage længere tid end at aktivere din TracFone med et nyt nummer. Før du begynder, skal du sørge for, at din telefon er klar til aktivering ved at sikre, at batteriet er installeret og fuldt opladet, telefonen er tændt, og at SIM-kortet er installeret og sidder helt og korrekt. Kontroller også baggrundsbelysningen, der lyser op telefonens skærm, for at sikre, at den er tændt.