Mac OS X for at få opdatering af menupunkter?

PatentlyApple er ved det igen, denne gang opdagede de et patent til automatisk opdatering af Mac OS X menupunkter. Ideen er noget enkel; Gengivne emner i rullemenuen vil aktivt opdateres, og tekst eller data vil rulle i det menupunkt.

Konceptet er ikke begrænset til rullemenuen, som PatentlyApple beskriver:

Skønt udførelsesformer af den foreliggende opfindelse primært beskrives med hensyn til rullemenuer, vil det forstås, at udførelsesformer ifølge opfindelsen kan implementeres inden for andre typer af grafiske brugergrænseflademenuer, såsom men ikke begrænset til menuer, i hvilke indstillinger fremhæves af en søjle, der flyttes fra et menupunkt til en anden, pop op-menuer (f.eks. en menu aktiveret ved at klikke på en skærmknap), kontekstmenuer (en menu, der vises midlertidigt, når en museknap er højreklikket på en valg, når et valg er foretaget fra en kontekstmenu, forsvinder menuen normalt), cascading menuer (en undermenu, der åbnes, når et valg fra en anden menu er valgt), afrivningsmenuer (en pop op-menu, der kan flyttes rundt skærmen som et vindue) osv.

Som du kan se på billedet nedenfor, viser patentansøgningen et eksempel ved hjælp af et statusobjekt, hvor meddelelsen ville være for lille til at passe uden at rulle. Derudover antages indholdet af menupunkter at opdatere live.

Selvom det ikke er lige så prangende som spiral-grænsefladen, der kan erstatte Cover Flow, ville dette være en interessant funktion at have i Mac OS X Lion. Husk, at et patent ikke garanterer et udseende i noget, så denne funktion skal betragtes som rygter på dette tidspunkt.

Du kan se flere billeder og læs mere om opdagelsen hos PatentlyApple.