Afspil Droid Sound Effect fra Mac OS X

Du kender de Motorola Droid reklamer hvor en robot stemme siger "Droid" eller mere præcist Drooooid? Mærkeligt nok har din Mac muligvis været ophavsmand til denne lyd, og uden yderligere software har du mulighed for at afspille og gemme lyden selv lige i OS X.

Sådan spiller du Droid Sound Effect

Du kan gøre lydeffekten på Mac OS X ved at skrive følgende i kommandolinjen:

say -v Cellos "droid"

Jeg ved det ikke sikkert, hvis det betyder, at Droid-lydeffekterne blev oprettet på en Mac, eller hvis det bare er en meget lignende lunende tilfældighed, men der er bestemt noget ironi her, hvis en iPhone-konkurrenters lydeffekt blev lavet ved hjælp af en indbygget Mac tekst-til-tale stemme.

Gem Droid Sound Effect som en lydfil

Hvis du vil bruge denne Droid-lydeffekt senere, siger du til en ringetone eller en advarselsmeddelelse, kan du også eksportere lyden med kommandoen say, så er det sådan:

say -v Cellos -o "droid.m4a" "droid"

Dette vil eksportere en fil med navnet 'droid.m4a' til din nuværende arbejdskatalog (sandsynligvis dit hjem), der kun er Droid-lydeffekten.

Du kan eksportere dørlyd effekten som andre lydformater også, AIFF er standard, hvis du ikke angiver et andet valg. Jeg valgte m4a, fordi den er let læsbar af iTunes, som derefter kan konverteres til MP3, AAC, M4R (ringetone), WAV eller hvad som helst anden lydtype.

Derefter kan vi kontrollere, at lydeksporten fungerede ved at afspille lyden ved hjælp af Mac-kommandolinjens mp3-afspiller afplay.

afplay droid.m4a
Afplay installeres i Mac OS X og kræver ikke yderligere downloads. Du kan også bare dobbeltklikke på filen i Finder, og den åbnes i iTunes, eller du kan starte den uanset din yndlings lydafspiller.

Jeg havde denne Droid lyd indstillet som min iPhone ringetone i et stykke tid og det altid vendte nogle hoveder. Selvfølgelig kan du altid tage det et skridt videre og bare installere Android på din iPhone, men jeg vil ikke anbefale det.