iPhone 4S pakkelabel opdaget, ingen iPhone 5 næste uge?

En påstået iPhone 4S emballage etiket tilføjer tilføjer yderligere forvirring til iPhone 5's eksistens og mulig lancering i næste uge, og kunne tyde på, at Apple kun vil frigive en inkremental hardware opdatering til den eksisterende iPhone 4, snarere end et helt nyt redesign.

Mærket, som vist ovenfor, blev opdaget af 9to5mac efter at være blevet sendt til et uspecificeret kinesisk forum. Selvom de oprindeligt blev diskonteret, sagde en af ​​deres mest pålidelige kilder modelnummeret på etiketten fornuftigt:

Model nummeret fra etiketten er MD239 (en 16GB enhed), mens modelnummeret for den "bedre" (sandsynligvis 32GB enhed) er MD234. Ifølge Mr. X er denne rækkefølge fornuftig, men det kan bare være en tilfældighed. Hvis det er legitimt, vil næste generation af iPhone blive markedsført som iPhone 4S

9to5Mac går videre og siger, at næste generation iPhone er i Apples opgørelsessystemer nu, selvom de påpeger, at "iPhone 4S 'navn ikke bør betragtes som bekræftet.

Dette er det andet stykke nyere dokumentation, der tyder på, at iPhone 4S eksisterer, i hvert fald i navnet, den første visning i sidste uge i form af en 4S-mærket Otterbox-sag.

Uden for sagen design, analytiker rapporter og en række fantasifulde 3rd party mockups, har der ikke været noget tegn på, at der findes en nydesignet iPhone 5, selv om Apple er berygtet hemmeligholdt med ikke-udleverede produkter.