Apple Market Share er # 1 med iPad

Se den graf? Det er Apple, der overtager verden ... hvis du tror, ​​at iPad tæller som en pc, der er. Diagrammet repræsenterer PC Market Share i USA (AKA United States of Apple), og omfatter Apple med og uden iPad talt som en pc. Det massive blå spring er Apple med iPad.

Her er hvad du skal bemærke om denne markedsandelskurve:

  • Hver anden pc-producenters markedsandel er faldende
  • Apples vækst eksploderer: Apple har nu en kommende 25% markedsandel, der tæller iPad som en computer

Fik du det? Tæller iPad, leverer Apple 1/4 af alle computere i USA . Har jeg nævnt, at de andre pc-producenter på den graf er faldende? Ja de har stadig dominerende salg af pc'er, men se på det større billede, og tendensen er åbenbar. Er det rimeligt at kalde iPad en computer? Jeg tror det, fordi det ændrer computing. Hvorfor få en simpel pc til enkle opgaver, når du kan få en iPad og få en bedre oplevelse?

Skemaet er fra Fortune, der citerer en analytiker fra Deutsche Bank, der siger:

"IPad kører et hurtigt, hidtil uset skift i opbygningen af ​​computerindustrien."

Dette hidtil usete skifte er i øjeblikket helt Apple. Har nogen andre bemærket det fuldstændige og samlede fejl i nogen anstændige iPad-konkurrenter at ankomme? Intet konkurrerer imod det endnu. Den kommende Google Tablet, der kører Android eller Chrome OS, viser et stort løfte, men nu er de ingen steder at se. Microsoft er også rygtet om at arbejde på en tablet, men hvor er det? Sikkert både Microsoft og Google kan mærke markedet glide mellem deres fingre, når de ser grafer som denne af Apples fantastiske vækst. Vil det være for lidt for sent til konkurrencen?

Minus iPad, Apples markedsandel af bare Mac er stadig på en nylig høj på 10, 4%, som AppleInsider for nylig rapporterede. Med Macs dominerende college, har dette nummer ingen steder at gå, men op - selv uden iPad.