Sådan downloades Old Spider Solitaire-kortspil

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Internetadgang

Der ser ud til at være utallige kabale-spil tilgængelige til computersystemer. Du har dog bemærket, at de nyeste Windows- og Macintosh-operativsystemer er blottet for disse spil. Hvis du især er fan af edderkoppespil, kan du downloade et spil fra Internettet. På denne måde kan du altid have dit kortspil ved hånden, selvom spillet ikke blev forudinstalleret på operativsystemet.

Start din internetbrowser og naviger til et af de tre links i Referencer nedenfor. Dette er tre websteder, der tilbyder downloads af edderkoppekabitspil.

Klik på knappen "Download" for at starte overførslen. Filstørrelsen er ikke for stor, så downloads skal gennemføres inden for få minutter.

Dobbeltklik på downloadikonet på skrivebordet. Dette starter installationsguiden. Læs installationsguiden, og accepter ansvarsfraskrivelsen. Følg de resterende anvisninger for at fuldføre installationen.

Åbn programmet ved enten at vælge skrivebordsikonet eller ved at klikke på "Start" efterfulgt af "Alle programmer" og til sidst det edderkoppekabitspil, du downloader. Herfra kan du begynde at spille kortspil.