iOS 9 Beta 1 Udgivet til udvikler download

Den første betaversion af iOS 9 kan downloades til brugere, der er registrerede medlemmer i Apples udviklerprogram. Den iOS 9 beta 1-bygning ankommer som 13A4254v og er kompatibel med alle iPhone, iPad og iPod touch-modeller, som kan køre iOS 8.


Støtteberettigede brugere kan downloade iOS 9 beta 1 IPSW firmware filer fra udviklerens hjemmeside her, du skal være logget ind på en registreret udvikler konto for at få adgang til firmware download links.

Selvom udviklerprogrammet er rettet mod bygningssoftwaren til Apple-platforme, kan enhver teknisk tilmelde sig det årlige medlemskab på $ 99 og få adgang til en række softwareudviklingsværktøjer sammen med beta-systemsoftwaren til iOS og OS X. Til uformelle brugere der ønsker at få adgang til beta-software, er en bedre (og fri) tilgang til at tilmelde sig som deltager i iOS Public Beta-programmet, hvor iOS 9 bliver tilgængelig i juli.

Registrerede udviklere finder også den første beta af OS X El Capitan, der kan downloades på webstedet Apple Developer Center.

iOS 9 sigter mod at forbedre funktionerne og ydeevnen til mobiloperativsystemet yderligere og vil være tilgængelig i efteråret som en endelig udgivelse til iPhone, iPad og iPod touch.