Sådan lukkes en bankkonto i QuickBooks

Dit QuickBooks-kontoplan indeholder alle de konti, din virksomhed bruger, inklusive dine bankkonti, udgifter og aktivkonti. Hvis du skifter bankkonti, skal du fjerne den gamle bankkonto fra dit kontoplan for at forhindre forvirring. QuickBooks tillader dig ikke at fjerne en konto, der har aktivitet i sig, men du kan markere kontoen som inaktiv for at fjerne den fra dit kontoplan, samtidig med at alle transaktioner i kontohistorikken er sikre og dine bøger nøjagtige.

Trin 1

Indtast kontoregistret for den konto, du vil fjerne. Kontroller, at kontosaldoen er nul, eller indtast den endelige transaktion for at registrere, hvad du gjorde med den resterende saldo på kontoen. Dette er vigtigt for korrekt bogføring af dine forretningsfonde.

Trin 2

Indtast kontoplanen. Klik på menuen "Konti" i den øverste menulinje på din QuickBooks hovedside. Vælg "Kontoplan" for at få vist kontoplanen for din virksomhedsfil.

Klik på den konto, du vil deaktivere for at fremhæve kontoen. Klik på menuen "Rediger" i den øverste menulinje. Vælg "Gør inaktiv" i menuen Rediger. Kontoen vises stadig i rapportering i perioder, hvor der var aktivitet, men den vises ikke som tilgængelig i normal kontoadministration, medmindre du gør den til en aktiv konto igen.