Hvordan man designer et selskabsdyr Flyer

At eje en selskab med kæledyrsophold er meget spændende, og en god måde at markedsføre din virksomhed på er ved at designe og udstationere flyers. Der er flere måder, hvorpå man kan designe en flyer. Brug af grafisk designsoftware som InDesign eller Quark er ideel, men da mange mennesker ikke har adgang til disse programmer, forklarer denne artikel, hvordan man designer en flyer i Microsoft Word ved hjælp af Miscrosoft's skabeloner, der kan downloades.

Det er også muligt at købe foruddefinerede petting siddende flyer skabeloner fra online virksomheder. Links til disse virksomheder findes i afsnittet "Tips".

Instruktioner

Trin 1

Åbn din internetbrowser, og gå til office.Microsoft.com og klik på "Skabeloner" i den øverste menulinje.

Trin 2

Rul ned for at gennemse skabeloner, og klik på "Flyers". Du kan derefter gennemse de forskellige typer flyerskabeloner. Bemærk: Selvom der ikke er en specifik flyer til selskabsdyrfirmaer, skal du vælge den farve og stil på den skabelon, du foretrækker, og du vil være i stand til at redigere fotos og tekst i et senere trin.

Trin 3

Vælg den skabelon, du vil bruge, ved at klikke på billedet eller titlen (sørg for, at "Version" er Word-kompatibel), og klik på "Download". Accepter Microsoft-serviceaftalen, og "Gem" derefter skabelonen. Skabelonen åbnes automatisk i Microsoft Word.

Trin 4

Tilpas skabelonen ved at tilføje dine egne fotos og tekst. For at slette skabelonbillederne skal du blot klikke på billedet og klikke på "Slet". Gå derefter til fanen "Indsæt" og klik på "Billede" for at vælge hvilket foto du vil tilføje. Hvis du ikke har dine egne fotos at tilføje, kan du finde billige lagerfotos af kæledyr online på websteder som istockphoto.com. For at tilpasse din tekst skal du blot fremhæve den tekst, du vil ændre, og derefter begynde at skrive.

Gem dit dokument. Det er nu klar til at udskrive og distribuere.