Sådan stopper iTunes automatisk udfyldning af uønsket musik på en iPhone / iPod touch / iPad

Har du nogensinde ønsket at bare kopiere en sang eller to til din iPhone, iPod touch eller iPad fra iTunes, kun for at få iTunes til at synkronisere en hel spærring af uønsket musik til iOS-enheden? Det sker på grund af iTunes AutoFill, en funktion, som nogle brugere måske kan lide, da det automatisk vil fylde en iOS-enhed med musik, men det kan være meget irriterende, hvis du bare vil manuelt tilføje nogle få sange over dig selv uden at have et helt sæt gå sammen med det.

Typisk, hvis du manuelt styrer musik, kan du tilføje nogle musik med en simpel træk og slip sangoverførsel, der ikke tvinge synkronisering af alt i iTunes. Men hvis musikbiblioteket i iOS-enheder er blevet fyldt ud gennem en nylig synkronisering eller backup, vil den forsøge at autofyldiggøre flere ting sammen med den handling, uanset om du manuelt styrer musik eller ej. Den enkleste måde at identificere dette på, er, at når du prøver at kopiere en enkelt sang i iTunes, vil du se iTunes-statuslinjen, der angiver noget som "Opdatering af filer på iPhone - Kopiering 1 af 254: Sangnavn", så hvad vi sigter mod at gøre her er at fjerne de 254 sange, som iTunes ønsker at autofylle over til iPhone, iPad eller iPod touch.

Sikker på, at du kan komme rundt ved at kopiere musik til iOS-enheder fra skrivebordet i stedet, men de fleste brugere klarer ikke deres musik på den måde. Vi tilbyder to løsninger til denne gener, den ene er ret simpel, og den anden er lidt mere forvirret, simpelthen fordi AutoFill-adfærd er alt for quirky.

Løsning 1: Opret en ny Opdateret iOS Backup med iTunes

Dette er den nemmeste vej at gå. Da iTunes Music AutoFill-listen befolker sig baseret på din seneste iOS-sikkerhedskopiering til iTunes, kan du simpelthen lave en sikkerhedskopi i iTunes, der er ny og frisk opdateret for at omgå den underlige autofyldning. Dette virker, fordi den sikkerhedskopierede afspilningsliste i iTunes nu matcher afspilningslisten på iOS-enheden, hvilket forhindrer adfærd fra de umatchede afspilningslister at forsøge at matche hinanden.

 1. Start iTunes på computeren
 2. Slut iPhone, iPad eller iPod touch til computeren med wi-fi synkronisering eller USB
 3. Gå til "Oversigt" fanen og vælg "Back Up Now" og lad processen fuldføre

Dette vil sikkerhedskopiere alt og sammen med det musikspiltelisten, der er på iOS-enheden, med en bivirkning, der matcher de to musikbiblioteker, og forhindrer automatisk autofyldning af dumping uønskede ting på din iPhone / iPod / iPad.

Husk, at hvis den nuværende sikkerhedskopiering ikke svarer til din nuværende musikafspilningsliste, er forskellen i musik det, der er forsøgt at overføre. Derfor er det vigtigt at lave en ny sikkerhedskopi, det vil fjerne enhver forskel i afspilningslisterne.

Vil du ikke lave en backup med iTunes af en eller anden grund? Du kan også ligefrem kassere AutoFill-biblioteket og al den musik, der forsøger at synkronisere til enheden.

Løsning 2: Fjernelse af iTunes AutoFill-listen for at forhindre tilfældig musikkopiering til iOS-enheder

Bemærk! Denne proces fjerner autofill bibliotekslisten, og som følge heraf kan du også fjerne musik fra iPhone / iPod / iPad i processen. Dette skyldes, at autofyldlisten som standard er den samme liste over musik på enheden - eller det vil være på enheden - uoverensstemmelsen mellem hvad der er gemt på iOS-enheden i forhold til hvad der er på denne liste, er, hvad der står for uønsket autofilling musik, der kopieres over, når du forsøger at tilføje en enkelt sang eller to. Giver mening? Ja, det er forvirrende, for det meste fordi det er en underligt implementeret funktion, der ikke giver meget mening. Desværre er der ingen simpel "Deaktiver Autofill fuldstændig" -indstilling, så hvis du vil stoppe den tilfældige musikkopiering over sammen med en enkelt sang eller to, så er det her, vi er forladt til i øjeblikket. På grund af den måde, det virker på (eller rettere ikke virker), bruges dette bedst, hvis du starter med et blankt iTunes-bibliotek på iOS-enheden, eller hvis du ikke har noget imod blot at tilføje de sange, du laver ønsker tilbage til iOS-enheden.

 1. Åbn iTunes, og tilslut iOS-enheden til computeren (enten med USB eller Wi-Fi Sync)
 2. Vis sidebjælken i iTunes, så du kan se listen "Enhed" ved at gå til menuen "Vis" og vælge "Vis sidebjælke" - mange brugere kan muligvis have sidebjælken allerede aktiveret, og du kan springe over dette trin, hvis det er tilfældet
 3. Vælg iPhone / iPad / iPod touch fra listen "Enheder" i iTunes og vælg biblioteket "Musik", der er angivet under enhedsnavnet - det er vigtigt, vælg IKKE fanen "Musik"
 4. Vist er en liste over sange og musik, som enten er gemt på iOS-enheden eller i køen Music AutoFill - i det væsentlige, hvis det du ser her ikke er i øjeblikket på iPhone / iPod, er det listen over sange, der vil ALLE prøv at kopiere over, når du blot forsøger en enkelt sang eller to - det giver dig to muligheder:
  • Mulighed 1: Fjern kun de uønskede sange fra denne autofil synkroniste ved at vælge dem og slette dem manuelt
  • Mulighed 2: Slet alle sange fra denne liste ved at trykke på Command + A og fjerne dem ved at trykke på "Slet" -tasten og bekræfte fjernelsen - igen, hvis du har disse sange gemt på iOS-enheden, fjernes de også fra iOS-enheden
 5. Brug nu det normale træk og sliptrick til at kopiere musik fra iTunes til iPhone, iPad eller iPod touch som normalt - kun de sange, du slog og tabte, overføres nu uden at hele Autofill-biblioteket følger med

Det er klart, at det er lidt underligt, og det kunne bruge nogle alvorlige forbedringer for brugervenlighed. Men det gør det, så hvis du prøver at kopiere en enkelt sang eller en gruppe sange fra iTunes til en iPhone, og et helt ton musik forsøger at gå sammen med det, er det nok derfor, og det er sådan du kan forhindre det.

Igen er autofil listen typisk baseret på den nyeste enhedskopi, så hvis du sikkerhedskopierede en iPhone til computeren med et andet sæt musik end det, der er gemt på telefonen, eller hvis det ikke stemmer overens, fordi du har slettet nogle sange fra Music-appen i iOS, vil denne uoverensstemmelse i de to biblioteker få iTunes til at autofylle, hvad der var baseret på den seneste sikkerhedskopiering. Det er derfor, at den første løsning, der tilbydes, simpelthen laver en ny backup.

Kendskab til en bedre måde at rydde autofill listen over og forhindre det i at forsøge at udfylde en iPhone, selvom manuel musikstyring er aktiveret? Lad os vide i kommentarerne!