Fordele og ulemper ved trykte medier

I en æra med eksponentiel vækst i online reklame og elektroniske leveringsmetoder kan trykte medier ende bagest i pakken med muligheder, der leverer marketingindtryk og reklamemeddelelser. Selvom nye metoder fanger offentlighedens opmærksomhed, bevarer trykte publikationer evnen til at tilbyde unikke fordele, der kan gøre dem til et førstevalg. Samtidig præsenterer de ulemper ved modvægt, nogle varige og andre nye sammenlignet med lige så nye alternativer.

Mange læsere

Et enkelt magasin, avis, brochure eller salgsark kan passere gennem adskillige sæt hænder og bære en besked langt ud over den person, der køber en publikation eller anmoder om virksomhedsoplysninger. Indtil dette stykke papir lander i papirkurven, tilbyder det fortsat udsigten til at tjene en definerende indflydelse på holdninger og købsadfærd. Den samme evne til at fange en persons opmærksomhed kan dog blive en ulempe, hvis det trykte materiale, der bærer din besked, ikke ender i hænderne på de mennesker, du vil påvirke.

Varige meddelelser

Trykte medier formidler håndgribelige præsentationer, der kan forblive levedygtige i dage, måneder og endda år, forudsat at nogen bevarer en udskrevet side og henviser til den. Distribueret via et elektronisk medium forsvinder den samme besked, så snart tv-spotten slutter, eller internetbesøgende går videre til et andet websted. Den vedvarende opside giver også en ulempe, idet trykte medier ikke har noget potentiale for opdateringer og opgraderinger ud over at udskrive og distribuere en revideret annonce eller brochure. Læseren af ​​et trykt stykke beskæftiger sig dog mere fuldt ud med materialet end den let distraherede online besøgende, og trykets varige karakter bidrager til dets status som en betroet informationskilde.

Kontrolleret udseende

Bortset fra behovet for at udøve kontrol med finesser i farvegengivelse og outputkarakteristika for bestemte papirtyper, tilbyder trykte medier en nøjagtig kontrol over udseendet af reklame-, marketing-, uddannelses- eller informationsmateriale. Hver nuance af typografi, grafik, farvevalg og design bidrager til en præsentation, der lever op til forventningerne og evalueringskriterierne hos de mennesker, der formidler budskabet. Andre medier tilbyder potentielt mindre kontrol over disse kriterier. Onlinemeddelelser kan være underlagt variationer i browser og operativsystem, mens udsendelsesannoncering kun ser ud og lyder lige så godt som grænserne for den teknologi, der præsenterer den.

Omkostninger ved omkostninger

Printmateriale kan tilbyde reel værdi for annoncøren eller marketingmedarbejderen, der ønsker at målrette mod et publikum, der passer godt sammen med demografien for læserskaren for en bestemt publikation. Onlineannoncering opkræver muligvis en mindre pris for hvert inkrementelle kontaktpunkt - et klik eller svar - men frekvensen af ​​faktisk engagement kan muligvis ikke stige til de standarder, som trykte medier kan levere. At indsnævre udgivelsesområdet til en regional udgave af et nationalt magasin kan kombinere det indflydelsesrige køretøj i en betroet publikation med den målrettede rækkevidde, der får adgang til et bestemt publikum. Direkte mail kan nå et lige målrettet publikum med en omkostningseffektiv besked. Uanset afkastet koster hver udskrevet besked dog penge at levere.