Sådan tilsluttes trådløst internet på Wii

Nintendo Wii-konsollen er meget sjov for familie og venner. Nintendo markedsfører systemet for at nyde hjemme hos flere mennesker. Nogle mennesker ved måske ikke engang, at Wii har trådløse internetfunktioner. Selvom der ikke er mange spil at spille online med Wii, kan du bruge Internettet til at downloade spil fra "Wii Shop Channel". Du bruger det også til at sende beskeder til venner og nyde de forskellige Wii-kanaler.

Sørg for, at dit trådløse netværk er tændt og kører korrekt. Test dette ved at åbne en webside på en computer, som du ved er tilsluttet trådløst til internettet.

Start din Wii op ved enten at trykke på “Tænd” -knappen på systemet eller på en Wii-fjernbetjening.

Vælg "Wii-indstillinger". Dette er den store knap nederst til venstre på skærmen, der siger "Wii." Husk, at vælge noget på skærmen, justere hånden på skærmen med den knap, du vil vælge, og trykke på “A” -knappen på fjernbetjeningen.

Vælg "Wii-indstillinger."

Vælg "Internet", og vælg derefter "Forbindelsesindstillinger."

Vælg en "Forbindelse" for at konfigurere. Der er tre at vælge imellem. Det betyder ikke noget, hvilken du vælger. Dette er kun tilgængeligt, så du lettere kan skifte forbindelse. Når du har valgt, skal du starte installationsprocessen.

Vælg "Trådløs".

Vælg "Søg efter et adgangspunkt" for automatisk at søge efter et netværk inden for rækkevidde, og vælg derefter det netværk, du vil oprette forbindelse til. Vælg “Manuel opsætning”, hvis du vil oprette forbindelse til et sikkerhedsaktiveret netværk. Du bliver derefter bedt om at indtaste "SSID" (netværksnavn), vælge sikkerhedstype: "WPA" eller "WEP" (vælg ikke nogen, hvis du ikke har en sikkerhedsnøgle), og indtast sikkerhedsnøglen. Tryk på "Gem". Din Wii tester automatisk forbindelsen.