Sådan indstilles sleep timer i podcasts på iPhone for automatisk at stoppe afspilning

Hvis du vil have en podcast til at stoppe afspilningen automatisk efter en bestemt tidsperiode, er den kendte Sleep Timer-funktion i Podcasts til iPhone eller iPad for dig. Ligesom navnet antyder, vil Sleep Timer spille en podcast indtil en bestemt tid er færdig, eller når den aktuelle episode er færdig med at spille, og så stopper podcasten automatisk.

Sleep Timer på Podcasts til iOS er fantastisk til folk der kan lide at lytte til podcasts før søvn, mens du går i seng, mens du træner, på en konsekvent pendling eller udfører andre opgaver, hvor det er hensigtsmæssigt at afslutte en podcast på en bestemt tid.


Sleep Timer-funktionen i Podcasts har længe været tilgængelig, men med de nyeste versioner er den gemt i Podcasts-appen, gemt under en gestus, som mange iPhone- og iPad-ejere Podcasts-appbrugere sandsynligvis slet ikke ved. Men ikke for at bekymre dig, vi viser dig, hvordan du får adgang til funktionen og bruger den til automatisk at stoppe med at afspille en podcast i en tildelet tid.

Sådan indstilles en Sleep Timer Podcasts på IOS

Dette virker det samme på Podcasts-appen til iPhone og iPad, selvom demonstrationskærmbillederne her viser Sleep Timer-funktionen, der er tilgængelig på en iPhone. Her er hvad du vil gøre:

 1. Åbn appen "Podcasts" i iOS
 2. Vælg den podcast, du vil lytte til, og start med at afspille den som normalt
 3. Stryg op fra bunden af ​​skærmen for at afsløre yderligere podcast-indstillinger
 4. Tryk på knappen "Sleep Timer", som ligner en måne
 5. Tryk for at vælge længden af ​​tid, før søvn aktiveres, fra et af følgende valg:
  • Om 5 minutter
  • Om 10 minutter
  • Om 15 minutter
  • Om 30 minutter
  • Om 45 minutter
  • I en time
  • Når nuværende episode slutter

 6. Afspil podcastet som normalt, podcasten stopper afspilning efter den udpegede sovetimer

I eksempelskærmbillederne her er Sleep Timer konfigureret til at stoppe med at afspille podcast "når den aktuelle episode slutter".

Du kan også til enhver tid afbryde sovetimeren ved at skubbe tilbage til den skjulte del af Podcasts-området og derefter trykke igen på knappen Sleep Timer moon.

Mange Podcasts-brugere kan ikke engang vide, at denne funktion eksisterer, sandsynligvis fordi den er gemt bag en oprykning gestus, at der ikke er nogen særlig indikator for. Du må bare ikke svinge op for lavt på skærmen, ellers får du adgang til kontrolcenteret på nogle iPhone-enheder, eller du går til startskærmen på iPhone X-stilenheden, da den oprykkningsbevægelse udfører forskellige opgaver afhængigt af den anvendte enhed, og hvor gestusen for at skubbe op begynder fra i første omgang. Det gør Sleep Timer lidt af en skjult funktion, men om det er gemt i Podcast-app interface eller ej, er det lige så nyttigt i sidste ende. Og nu ved du det, så det er ikke længere skjult for dig alligevel!

Selvfølgelig gælder dette for podcasts, men du kan gøre det samme med musik, hvis du gerne vil takke funktioner, der giver dig mulighed for at falde i søvn til musik på en timer på en iPhone, iPad eller iPod touch og en gratis tredjeparts app lader dig spille iTunes musik til at sove på en timer på en Mac også. Det er ikke kun den officielle Podcasts-app til iOS, der har en sleep timer funktion, men den fremragende overskyede app til iPhone indeholder også en sleep timer funktion for at stoppe med at afspille en podcast automatisk efter en forudbestemt tid.

Kender du til andre nyttige eller interessante tricks til podcasts, eller timingapp-adfærd ophører efter en bestemt tid? Derefter dele dem med os i kommentarerne nedenfor!