Sådan finder du Azimuth & Elevation til en 99-graders satellit til DirecTV

For at modtage et signal fra en af ​​DirecTV-satellitterne er du nødt til at rette din hjemmeskål, så den passer med satellitens vinkel og retning, der kredser om jorden. Den kredsende satellit befinder sig i en geosynkron kredsløb, hvilket betyder, at den kredser med en hastighed, der er identisk med jordens rotation, så den forbliver i den samme relative position set fra jorden. Azimuth er det udtryk, der bruges til at beskrive modtagerskålens rotation, og højde er det udtryk, der bruges til at beskrive hældningen. En azimut defineres af kompasset, så en indstilling på 180 grader azimut ville være ret syd på kompasset.

Trin 1

Log ind på skærmopsætningsmenuen på din DirectTV-modtager, og vælg indstillingen til Dish Pointing. Din modtager er designet til at give dig den nødvendige azimut og højde. Alternativt kan du få de specifikke koordinater til 99-graders satellitten ved at gå til Eman Technology-webstedet (angivet i afsnittet Ressourcer i denne artikel), derefter indtaste dit postnummer og vælge satellitten fra rullelisten. Skriv ned azimut og højde.

Trin 2

Brug et kompas til at finde den krævede azimut. Drej kompassets ydre ring, indtil 0 grader svarer til nålen mod nord. Hold nålen pegende mod nord og mod nul, og find derefter gradmarkeringen, der passer til din azimut, og drej modtageren, så den peger i den retning.

Brug en vinkelmåler med din modtager til at indstille vinklen. Halvfems grader ville være, hvis toppen af ​​modtageren var lige over bunden. Med satellitten 90 grader skal du placere vinkelmåleren, så skålen er foran 90-gradersmærket. Uden at flytte vinkelmåleren, vip modtageren til den ønskede højdevinkel.