Sådan konverteres en MIDI-port til USB (3 trin)

Mens USB nu er standardteknologi, tilbydes og findes MIDI stadig på en bred vifte af musikalske enheder. MIDI eller digital interface til musikinstrumenter bruges ofte til at forbinde instrumenter til computere. Da USB er blevet mere af standarden, er det ofte nødvendigt at konvertere MIDI til USB - især med ældre instrumenter. Hvis du har brug for at skjule en MIDI-port til USB, kan du gøre det med en konverter og et par enkle trin.

Sådan konverteres en MIDI-port til USB

Trin 1

Find din MIDI-enhed, og tæl mængden af ​​grænseflader, du har brug for. Beslut om du har brug for en enkelt forbindelse eller flere porte til din enhed og MIDI-opsætning.

Trin 2

Køb et MIDI til USB-kabel fra Amazon eller en detailbutik som f.eks. Radio Shack, hvis du kun har brug for en enkelt port. Flere grænseflader kan kræve en stor konverter med flere porte, som også kan købes hos Amazon eller Radio Shack.

Tilslut din MIDI-port til din MIDI-enhed og USB-porten til din computer. MIDI-enheder skal automatisk registreres på din computer, hvis du allerede har installeret softwaren.