Sådan bruges Flight Planner i FSX

Microsofts "Flight Simulator X" er et dybtgående flysimulationsspil, hvor du påtager dig en række forskellige roller forbundet med flyvning. Opgaver inkluderer alt fra at bygge en flåde af fly til at oprette flyplaner til faktisk at flyve flyene. Flyplanlægningsskærmen giver dig mulighed for at kortlægge alle aspekter af din flyrejse, før du nogensinde bliver luftbåret, så du kan sikre dig, at den er så effektiv som muligt, og at ingen af ​​dine andre administrerede flyvninger er i konflikt.

Klik på "Gratis flyvning" i menulinjen til venstre på skærmen. Vælg "Flight Planner" fra Free Flight-skærmen.

Klik på "Opret" -fanen, og klik på "Afgangslufthavn."

Klik på lufthavnen, som du afgår fra, på kortet.

Klik på "Destination Airport", og vælg den lufthavn, du ankommer til på kortet.

Vælg "High-Altitude Airways" i rullemenuen "IFR Flight" for at oprette en flyveplan ved hjælp af en højhøjderute eller "Low-Altitude Airways" for at oprette en flyplan, der holder sig tættere på jorden.

Klik på "Find rute." Flyplanlæggeren opretter automatisk en flyveplan.

Klik på fanen "Rediger", hvis den ikke kom op automatisk for at se den foruddefinerede flyplan.

Hold musen over ikonerne øverst på skærmen for at få vist navnet på hver. Klik på knappen "Slet waypoint" for at aktivere sletningsværktøjet.

Klik på et af de lilla trekantformede waypoints for at slette dem og oprette en mere direkte rute. Se efter andre farvede linjer, der repræsenterer andre flyplaner for at sikre, at du ikke opretter et kollisionskursus med et andet fly.

Klik på "Tilføj waypoint" -værktøjet for at aktivere tilføjelsesværktøjet. Klik på et vilkårligt sted på kortet for at tilføje et nyt waypoint til ruten.

Klik på pilene "Op" og "Ned" under kortet for at hæve eller sænke din planlagte rejsehøjde.

Klik på knappen "NavLog" nederst til højre for at se alle specifikationerne for din planlagte flyvning.

Klik på "Udskriv" for at udskrive en kopi til reference under din flyvning.

Klik på "Flyv nu!" nederst til højre for at forlade flyplanlæggeren og afrejse.

Tips

Du kan klikke på "Flyv nu!" når som helst efter trin 6, hvis du ikke ønsker at foretage ændringer i den forudindlæste flyplan.