Sådan tilføjes e-mail vedhæftede filer i Mail til iPhone og iPad

Mail app i iOS giver brugerne mulighed for nemt at tilføje enhver form for vedhæftet fil til en e-mail, så længe den pågældende vedhæftning kommer fra en tilknyttet iCloud-drev. Det betyder, at du kan tilføje filer fra sider, Microsoft Office-dokumenter, PDF, PSD, tekst og RTF-filer eller næsten alt andet direkte til en e-mail på iPhone, iPad eller iPod touch. Den valgte fil (e) vil opføre sig ligesom en almindelig e-mail vedhæftet fil sendt fra en desktop email-klient også. Lad os gå gennem trinene for, hvordan du tilføjer vedhæftede filer til e-mails i iOS.


Denne evne kræver, at iCloud Drive i iOS bruges som beskrevet, hvilket betyder, at de filer, du kan vedhæfte til e-mailen, skal gemmes på iCloud Drive, enten via en app, eller hvis du har kopieret dem manuelt fra en relateret Mac. Du skal også køre en moderne version af iOS, alt efter at 9.0-udgivelsen har denne mulighed. Uden iCloud Drive har du ikke adgang til filvedhæftningsfunktionen, men du kan stadig vedhæfte billeder og videoer til e-mails som normalt.

Sådan tilføjer du vedhæftede filer til e-mails i iOS

Dette virker ens for at tilføje vedhæftede filer til eventuelle e-mails i Mail-appen på iPhone, iPad eller iPod touch:

  1. Åbn Mail-appen i iOS og lav en ny e-mail som normalt (du kan også svare på eksisterende e-mails og vedhæfte en fil til et svar eller tilføje vedhæftede filer til videresendte e-mails)
  2. Tryk og hold i kropsdelen af ​​e-mailen, indtil du ser den velkendte sorte pop oplinje med forskellige muligheder for kopiering, indsætning osv. Og tryk på pilen helt til højre, indtil du ser "Tilføj vedhæftet fil"
  3. Dette lancerer en iCloud Drive-browser, så naviger til den eller de filer, du ønsker at vedhæfte til e-mailen, og tryk på dokumentet eller filen til "Tilføj" til e-mailen
  4. Udfyld emailen som sædvanlig og send den

Den valgte fil er faktisk knyttet til e-mailen, ligesom den ville fra en desktop e-mail-klient. Dette forudsætter, at vedhæftet fil er en passende størrelse, da en stor fil sendt via Mail vil tilbyde et iCloud Mail Drop-link, når det sendes fra iOS i stedet.

Hvis du er i modtagelsesenden af ​​en vedhæftet fil i iOS, kan du vælge at gemme vedhæftet fil til iCloud Drive eller i nogle tilfælde kan du gemme vedhæftet fil til iBooks, hvis det er en fil, der kan være klar af programmet, som f.eks. en DOC- eller DOCX-fil, PDF eller tekstdokument.

Hvis du sender og modtager mange e-mail-vedhæftede filer fra en iPhone eller iPad, kan du muligvis aktivere en vedhæftede indbakke i Mail til iOS, hvilket gør det nemt at se kun e-mails med vedhæftede filer.

Dette er en ret nem måde at vedhæfte filer til e-mails i iOS, selv om det ikke er lige så hurtigt som træk og slip-metoden til Mail on Mac, hvor du blot kan trække en fil på Mail-ikonet for at komponere en besked med den vedhæftede fil til en ny email.