Grand Theft Auto til iPad

Grand Theft Auto: Chinatown Wars er endelig tilgængelig i fuld HD skønhed til iPad, og det ser fantastisk ud. Spillet har fuld 1024 × 768 HD-opløsningsgrafik med højere polygontællinger, bedre modeller og forbedret belysning og grafiske effekter for at udnytte iPad-hardwareen eller for at sætte den på en anden måde: det ser bedre ud på iPad end det gør på enhver anden bærbar gaming enhed. Tjek videoen nedenfor.

Kontrolerne er berøringsbaserede og aktiveres på skærmen, og appen synkroniseres med dit iTunes-bibliotek for at lade dig spille din egen musik via den uafhængige FM-kanal. Sød! Skærmbilleder gør det ikke rigtig meget retfærdighed, og det er svært at få en fornemmelse for kontrollerne og grafikken ved at kigge på stillbilleder, men heldigvis har 9to5Mac gravet ovenstående gameplay video af nogen, der cruiser rundt på iPad. Videoen er ikke perfekt, men det giver dig en ide om gameplay og grafik.

Du kan få Grand Theft Auto: Chinatown Wars på App Store til $ 9, 99, hvilket er cirka halvdelen af ​​prisen, som hvad det samme spil koster kører i lavere kvalitet på en Sony PSP eller Nintendo DS. Ikke dårligt eh?