Tænk - begrænset distraktionsarbejdsområde til din Mac

Ok, jeg indrømmer, jeg er let distraheret, mens du er på min Mac. Jeg har til hensigt at gøre noget produktivt, men så vil min yndlingswebside genopfriske, eller en onlinemeddelelse vil dukke op, og jeg vil sidebemærke læsning af en artikel eller chatte. Det sker med det bedste af os.

Hvis du er bekymret for desktop distraktioner, kan du takke Freeverse software til deres app kaldet Think, som giver dig mulighed for at vælge en bestemt applikation og derefter tvinger en mørkere skærm over baggrundsopgaverne.

Produktivitetsbesparende? Måske. Cool app? Jep.

Tænk har en task manager af sorter, som giver dig mulighed for at vælge den app, der skal fremhæves, mens resten er dæmpet i baggrunden.

Effekten ligner meget på Expose, hvis du kun har et vindue åbent, som du kan se i vores screenshots nedenfor. Tænk er en universel binær, der kræver 10.4.3 eller derover. Du kan få det fra udviklerens hjem, hvis du er interesseret.

Opdatering: "Tænk" ser ud til at være forladt og ikke længere tilgængelig, og Freeverse software tilsyneladende ikke længere eksisterer .... Men du kan få en lignende funktion på Mac indbygget ved at bruge Single Application Mode i Mac OS.