Sådan installeres Age of Empires 3

Elementer, du har brug for

  • Age of Empires III

  • Windows XP eller nyere / Mac OS X v10.3.9 eller nyere

Age of Empires III er et krigsspil under koloniseringen af ​​den nye verden. Du vælger en af ​​otte civilisationer til at opbygge byer og hære. Handlingen i dette strategispil sker i realtid, når du kriger mod andre nationer om ressourcer, skatte og territorium. Ødelæg eller pacificere dine fjender og sikre dig fodfæste i den nye verden. Age of Empires III er tilgængelig til både Windows XP og Mac OS X. Denne guide viser dig, hvordan du installerer Age of Empires III til Windows XP.

Indsæt disken mærket "Disc 1" i dit diskdrev. Hvis du har Autoplay aktivt, indlæses opsætningen for Age of Empires III. Ellers skal du åbne et vindue til dit diskdrev og dobbeltklikke på "setup.exe".

Sådan installeres Age of Empires 3

Klik på Næste for at starte installationen af ​​Age of Empires III. InstallShield-guiden guider dig gennem en række muligheder for installation af spillet.

Sådan installeres Age of Empires 3

Klik på "Næste" i det andet vindue. Indstillingerne for en "Express Install" og "Install for All Users" er valgt som standard. Indstillingen "Ekspressinstallation" strømliner processen, mens "Installer til alle brugere" gør det muligt for alle profiler på din computer at afspille Age of Empires III.

disk, klik, nsert, vil, tdisc, ycomputer, empiresi, tproduct, windows, tguide, mærket, ydisc, legitim, copyge, diske

Indtast produktnøglen til din kopi af Age of Empires III. Du finder produktnøglen i Age of Empires III-sagen. Produktnøglen viser, at du installerer en legitim kopi af Age of Empires III.

Sådan installeres Age of Empires 3

Indsæt disken mærket "Disc 2", når du bliver bedt om det, og klik derefter på "OK". Age of Empires III er et stort spil, så filerne blev spredt på flere diske.

Sådan installeres Age of Empires 3

Indsæt "Disc 3", når du bliver bedt om det, og klik derefter på "OK" for at fortsætte med installationen.

disk, klik, nsert, vil, tdisc, ycomputer, empiresi, tproduct, windows, tguide, mærket, ydisc, legitim, copyge, diske

Indsæt "Disc 1" igen, og klik derefter på "OK" for at afslutte installationen. Installationen slutter med Disc 1, fordi Age of Empires III kræver, at Disc 1 er i dit diskdrev for at kunne afspilles. At kræve disken er en anden måde at sikre, at du bruger en legitim kopi af Age of Empires III.

Sådan installeres Age of Empires 3

Læn dig tilbage og lad installationsprogrammet søge efter en passende version af DirectX. Hvis din version af DirectX er for gammel, installeres en nyere version. Gå om nødvendigt til installationen af ​​DirectX. Mac OS X-brugere behøver ikke bekymre sig om DirectX. DirectX er en medieaccelerator til Windows.

Sådan installeres Age of Empires 3

Vælg enten for at genstarte din maskine nu eller senere, og klik derefter på "Udfør" for at afslutte installationen. Det anbefales, at du genstarter din computer efter installation af ny software for at opdatere filer, der i øjeblikket bruges af Windows, men du kan genstarte senere uden risiko for din computer. Alt vil være fint, når du til sidst genstarter din computer.

InstallShield-guiden beder også om at fjerne diske fra dine drev, men dette er heller ikke nødvendigt. At lukke computeren ned med en disk i et drev kan forårsage nogle problemer under opstart og afskære adgangen til disken. Hvis der er problemer, kan du skubbe disken ud inden for få sekunder efter at du har tændt computeren.

Age of Empires III er nu installeret. God fornøjelse!

Tips

Denne vejledning fører dig gennem installationen til Windows XP, men processen til Mac OS X-versionen af ​​Age of Empires III er ens. Age of Empires III til Mac OS X fungerer til både Intel-baserede og Power PC Mac-computere

Advarsler

Sørg for at installere den passende version af Age of Empires III til dit operativsystem. Age of Empires III kræver, at en spildisk er til stede i diskdrevet for at spille.