Refurb iPad salg på Apple - op til $ 100 Off

IPad er stort set aldrig til salg, men lige nu tilbyder Apple de bedste priser, der ses endnu på renoverede iPad-modeller. IPad Wi-Fi-modellerne er specielt billige på op til $ 100 off.

Nu er her hvorfor dette er en ekstra stor del; De istandsatte iPad-modeller omfatter alle helt nye batterier og helt nye ydre skaller, plus de omfatter samme 1 års garanti, at nye Apple-produkter får og stadig er berettiget til AppleCare-beskyttelsesplaner til iPad .

Priserne er som følger:

Renoverede iPad salgspriser

Direkte fra Apple er Wi-Fi-modellerne dybere diskonteret end 3G-modellerne:

  • iPad 16GB Wi-Fi: $ 429 - $ 70 off
  • iPad 32GB Wi-Fi: $ 499 - $ 100 off
  • iPad 64GB Wi-Fi: $ 599 - $ 100 off

Refurb iPad 3G-modellerne er alle kun $ 50 off, hvilket gør WiFi-modellen til en særlig stærk aftale. Grib en af ​​de renoverede modeller med en dyb rabat, og tag en iPad AppleCare Protection Plan for kun $ 75 ($ 25 off), og du vil stort set have en ny iPad med en komplet 3 års garanti! Jeg kan lide AppleCare udvidede garantier generelt, men jeg synes det er særligt klogt at få den udvidede garanti, når de køber refurbs.

Du kan tjekke refurb iPad-salget på Apples hjemmeside, forsyningen er begrænset, og jeg vedder, at disse vil sælge ud hurtigt til disse priser.