Sådan ændres din stemme på Movie Maker

Windows Movie Maker giver dig mulighed for at bruge fotos til at oprette lysbilledshow eller redigere og oprette dine egne videoer til minifilm. Derudover kan du tilføje overgangseffekter, musik, tekst og ændre lyden af ​​din stemme ved at fremskynde eller bremse lyden på dit lysbilledshow eller film. Hvis du vil ændre din stemme, mens du bruger Windows Movie Maker, kan du gøre det ved at tilføje effekten til dit medieklip.

Trin 1

Klik på ikonet "Start" på skrivebordet efterfulgt af "Alle programmer". Dobbeltklik på "Windows Movie Maker" for at starte programmet.

Trin 2

Fortsæt med at redigere et tidligere projekt ved at klikke på filnavnet i højre sidepanel eller klikke på "Importer", og vælg de videoklip, du vil redigere fra din computer eller digitale enhed.

Trin 3

Klik på "Afkrydsningsfeltet" i øverste venstre hjørne for hvert videoklip, du vil bruge i din film. Naviger til fanen "Opret", der er placeret i gruppen "Del", og klik på "Film".

Trin 4

Naviger til gruppen "Tilføj" fra startskærmen. Klik på "Tilføj videoer og fotos." Hold "Ctrl" -tasten nede, og klik på de videoer, der skal have din stemme ændret i dem.

Trin 5

Klik på videoen. Naviger til afsnittet "Videoværktøjer". Klik på fanen "Rediger" i gruppen "Juster".

Klik på listen "Hastighed", og vælg en hastighed. Hvis du vil have lyden af ​​din stemme til at blive dybere og mere træg, så sænk klippet. Hvis du vil have lyden af ​​din stemme til at blive højere og knirkende, så fremskynd klippet.