Sådan indlæses musik på SanDisk fra en cd

SanDisk fremstiller en række eksterne flashmedielagerenheder og medieafspillere. Hvis du har en SanDisk-afspiller, skal du blot slutte den til din computer og trække filer fra computeren til afspilleren for at kopiere dem. Disse filer skal dog allerede findes på computeren. For at indlæse en SanDisk med musik fra en cd skal du bruge Windows Media Player til at rippe sangene fra cd'en og derefter overføre dem til afspilleren.

Trin 1

Indsæt din cd i computerens cd-drev.

Trin 2

Klik på Windows "Start" -menuen, "Alle programmer" og derefter "Windows Media Player." Tryk på "Enter" for at åbne afspilleren.

Trin 3

Tryk på "CTRL + 1" for at maksimere afspilleren, og klik på "Rip". Media Player kopierer sangene fra cd'en og gemmer dem i mappen My Music i mappen My Documents.

Trin 4

Luk Windows Media Player, når den har kopieret filerne til mappen.

Trin 5

Indsæt SanDisk-afspilleren i dockingporten, og slut den store ende af det medfølgende USB-kabel til dockingporten. Sæt den anden ende af USB-kablet i en USB-port på din computer.

Trin 6

Dobbeltklik på dit computerikon på skrivebordet. Du vil se et ikon for SanDisk-afspilleren. Dobbeltklik på mappen for at se dens undermapper.

Trin 7

Klik på Windows "Start" -menu og vælg "Min musik." Denne mappe indeholder de sange, der er rippet fra cd'en.

Trin 8

Hold "Shift" -tasten nede, og fremhæv sangene ved at klikke på dem.

Hold venstre museknap nede, og træk de fremhævede sange til mappen Musik i SanDisk-mappen. Windows kopierer filerne til SanDisk.